Η Force India με Hulkenberg και Perez

Ολική ανατροπή …

  • -
  • -

Η Force India έκλεισε το οδηγικό της δίδυμο. Δεν έχει γίνει επίσημη ανακοίνωση αλλά Perez και Hulkenberg θα τρέξουν του χρόνου με τα χρώματα της Force India. Αυτό βγαίνει από το ρεπορτάζ του Sport Bildαλλά και τις πληροφορίες που μπόρεσε να συλλέξει το GoCar.

 

Ο Hulkenberg είχε βρεθεί σε αδιέξοδο. Η Force India είχε κάνει προσφορά στον Γερμανό οδηγό η οποία έληγε αργά χθες το βράδυ. Ο Hulkenberg περίμενε κάποια κίνηση από την Sauber, αλλά και από την Lotus κάτι που δεν έγινε. Έτσι πήρε την απόφαση να πάρει την επιλογή της Force India.

 

Σε παρόμοια φάση ήταν και ο Perez, ο οποίος έμεινε στα κρύα του λουτρού από την McLaren. Ο Whitmarsh κατηγόρησε πρόεδρο άλλης ομάδας, χωρίς να τον κατονομάσει, ότι είχαν συμφωνήσει για τον Magnussen, αλλά αθέτησε την συμφωνία. Έτσι αναγκάστηκε να διώξει τον Perez. Ο Μεξικάνος ζήτησε την βοήθεια του Julian Jakobi, που για όσους δεν τον ξέρουν, ήταν ο μάνατζερ του Ayrton Senna και ο οποίος έχει άριστες σχέσεις με την McLaren. Η Force India είναι ομάδα δορυφόρος της McLaren και ήταν μια λογική επιλογή.

 

Με την εξέλιξη αυτή ο Sutil πλέον κοιτάζει αλλού, και συγκεκριμένα προς Sauber, ενώ ο di Resta κοιτάζει πλέον το μέλλον του εκτός F1.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...