Για μια θέση στην McLaren παλεύουν Perez και Magnussen

Εσωτερικές διαμάχες στην Βρετανική ομάδα

  • -
  • -

Η ομάδα της McLaren μπορεί να έχει τον Jenson Button σίγουρο για το 2014, δεν ισχύει το ίδιο και για τον Sergio Perez. Ο Μεξικάνος οδηγός μπορεί στους τελευταίους αγώνες να έχει πάρει τα πάνω του, δεν του έχει εξασφαλίσει όμως την θέση στην ομάδα.

 

Ο αντίπαλός του δεν είναι άλλος από τον Δανό Kevin Magnussen, ο οποίος είναι ήδη κάτω από την ομπρέλα της ομάδας. O 21χρονος οδηγός πήρε το πρωτάθλημα του 2013 στο Formula Renault 3.5 Series και βρίσκεται πολύ ψηλά στις προτιμήσεις αρκετών μέσα από την ομάδα. Έτσι λοιπόν το ερώτημα παραμένει για το 2014. Να πάνε σε έναν οδηγό που μπορεί να αποδειχθεί μεγάλη αποκάλυψη (παρόμοια με αυτή του Lewis Hamilton) έχοντας στον ορίζοντα την συνεργασία με την Honda ή να συνεχίσουμε με τον Sergio Perez ο οποίος «δεν έχει βγει» όπως θα περίμεναν οι άνθρωποι του Woking.

 

Οι τελευταίες εμφανίσεις έδωσαν σίγουρα επιπλέον επιχειρήματα στον Whitmarsh για να στηρίξει τον Perez. Ο χρόνος όμως θα δείξει. Από την εξέλιξη του θέματος Perez θα εξαρτηθεί και το θέμα το βασικού χορηγού της ομάδας. Η Vodafone έχει ανακοινώσει ότι αποχωρεί από την χορηγία της F1. Ο Perez έχει την υποστήριξη το πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο, του Μεξικανού Carlos Slim ο οποίος έχει την εταιρία κινητής τηλεφωνίας Telmex.

 

 

 

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...