Η αναγέννηση του Romain Grosjean

  • -
  • -

Πέρσι όταν ακουγόταν το όνομα του Romain Grosjean δεν ήταν για καλό. Σε κάθε αγώνα είχε εμπλοκή σε ατυχήματα η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων ήταν δική του υπαιτιότητα. Μάλιστα ήταν αυτός που προκάλεσε το χάος στο Βελγικό Grand Prix πέρσι και για το οποίο τιμωρήθηκε με «μια αγωνιστική».

 

Ο πρόσφατος αγώνας στην Ιαπωνία ήταν από τους καλύτερους του Γάλλου οδηγού της Lotus. Μάλιστα ήταν ο μοναδικός που μπόρεσε και κυνήγησε τις Red Bull Racing, κάτι που έκανε τους Webber και Vettel να μιλήσουν με τα καλύτερα λόγια. Για το 2014 έχει συμβόλαιο με την Lotus, αλλά το αφεντικό της ομάδας Eric Boullier είπε ότι περιμένει την γραπτή έγκριση από το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας για να επιβεβαιωθεί η συμφωνία.

 

«Ο Romain έχει συμβόλαιο μαζί μας για του χρόνου, αλλά δεν έχει κλείσει. Υπάρχει οψιόν από πλευράς Lotus. Πρέπει να το κάνουμε σε λίγες μέρες, οπότε θα δούμε», είπε ο Boullier.

 

Η αλήθεια είναι ότι από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι ο Raikkonen πηγαίνει στην Ferrari, ο Romain Grosjean άρχισε να ανεβάζει απόδοση. Η Lotus θα τον χρειαστεί στο μέλλον.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...