Το όνομα του Raikkonen κυριαρχεί στον Τύπο

Επισκιάζει το Ιταλικό GP

  • -
  • -

Τι και εάν έγινε αγώνας την Κυριακή στην Monza. Όλα τα site και οι εφημερίδες σχολιάζουν ένα και μόνο πράγμα. Το μέλλον του Raikkonen.

 

Μέχρι στιγμής η συντριπτική πλειοψηφία των ΜΜΕ αναφέρει ότι η συμφωνία ανάμεσα στον Φιλανδό και την Ferrari έχει κλείσει. Μάλιστα αναφέρουν και λεπτομέρειες του συμβολαίου (2+1 χρόνια) κλπ. Κανένας δεν μπορεί να είναι σε θέση να ξέρει ακριβώς τι έχει γίνει. Όλα δείχνουν όμως ότι Ferrari και Raikkonen έχουν έρθει σε συμφωνία για συμβόλαιο (με κάποιο προσύμφωνο), αλλά ακόμα δεν έχει πέσει η υπογραφή για να πάρει την θέση του οδηγού. Με τον τρόπο αυτό η πίεση μεταφέρεται στην πλευρά της Lotus που προσπαθεί με νύχια και με δόντια να κρατήσει τον οδηγό στην ομάδα.

 

Γεγονός είναι ότι ο Raikkonen περνάει πολύ καλά στην Lotus, όμως τα οικονομικά προβλήματα και τα λεφτά από την πώληση του 35% της ομάδας στην Infinity Racing που δεν έχουν φτάσει ακόμα (η συμφωνία έκλεισε στα μέσα Ιουνίου), μόνο προβληματισμό φέρνουν. Ο Φιλανδός οδηγός θέλει σίγουρα να μείνει στην ομάδα, εφόσον αυτή του παρέχει τα εχέγγυα ότι το 2014 θα έχει ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να υπάρχει και η οικονομική επένδυση, κάτι που με την έλλειψη των χρημάτων δυσχεράνει το όλο ζήτημα.

 

Από την πλευρά του ο Raikkonen δεν μπορεί να περιμένει και πολύ. Η μόνη επιλογή του να έχει ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο, πέρα από αυτό της Lotus, είναι η Ferrari. Ο Montezemolo είπε ότι η ομάδα θα αποφασίσει σύντομα για τους οδηγούς της. Επιλογές υπάρχουν πέρα από αυτή του Raikkonen. Ο Massa υποστηρίζεται από τον Alonso και υπάρχει και η επιλογή του Hulkenberg.

 

Μέχρι να υπάρξει η επίσημη ανακοίνωση για το ποιος θα οδηγεί για την Ferrari θα πρέπει να περιμένουμε να τρέξουν οι εξελίξεις.

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...