Τι θα ήθελε για να μείνει στην Lotus ο Raikkonen;

O ιδιοκτήτης της ομάδας μιλά για το θέμα

  • -
  • -

Το καυτό όνομα στο μεταγραφικό παζάρι είναι αυτό του Kimi Raikkonen. Ο Φιλανδός οδηγός της Lotusδεν έχει συμβόλαιο για το 2014, με τις Lotus, Ferrari και Red Bull Racing, να μην έχουν κλείσει ακόμα τους οδηγούς τους.

 

Μιλώντας στο motorsport-total.com, ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Gerard Lopez, τόνισε ότι οι συνομιλίες προχωρούν : «Πριν από δυο μήνες είχε πει  ότι θα μείνει, εάν μπορούμε να του δώσουμε κάποιες εγγυήσεις, τεχνικές εγγυήσεις. Πιστεύω ότι οι πιθανότητες να μείνει είναι υψηλές». Ερωτηθείς εάν το πρόβλημα είναι τα λεφτά ο Lopez απάντησε : «Δεν είναι αυτό το πρόβλημα. Έχει πάρει κάποια από τα μπόνους για τους βαθμούς. Η βασική του ανησυχία είναι να είμαστε του χρόνου μια κορυφαία ομάδα, γιατί οι τεχνικοί κανονισμοί αλλάζουν δραματικά και δεν θέλει να είμαστε μια πελατειακή ομάδα. Μιλάμε για το πώς θα έρθουμε πιο κοντά με την Renault, και σε ποια μορφή. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο. Για τον λόγο αυτό δεν έχουμε συμφωνήσει ακόμα για τον κινητήρα»

 

Έχοντας λοιπόν τον Kimi Raikkonen «στον αέρα» για το 2014 η Red Bull Racing και η Ferrari δεν ανακοινώνουν ακόμα τους οδηγούς τους.

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...