Λύθηκε το μυστήριο του ατυχήματος του Massa

Πρόβλημα στην ανάρτηση

  • -
  • -

Μέρα μελέτης ήταν η χθεσινή στην Ferrari, όπως είπε η ίδια η ομάδα. Αφού εξέτασαν την τηλεμετρία του Felipe Massa από τον αγώνα οι υποψίες των μηχανικών πήγαν στην ανάρτηση. Κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι έσπασε κάτι από την εμπρός αριστερή ανάρτηση.

 

Τώρα το μονοθέσιο αποσυναρμολογείται, επανελέγχεται και ετοιμάζεται για την επόμενη στάση του παγκοσμίου πρωταθλήματος στον Καναδά και στην πίστα που φέρει το όνομα του πρώην αδικοχαμένου οδηγού της Scuderia, Gilles Villeneuve. «Το πρωτάθλημα δείχνει να είναι πάνω κάτω σε συναισθήματα. Μετά από ένα καλό τριήμερο για μας, έρχεται ένα άσχημο. Αυτό έγινε στους πρώτους 4 αγώνες εκτός Ευρώπης, και αυτό συνεχίζεται και όταν επιστρέψαμε. Μπορώ να διαβεβαιώσω ότι δεν χάσαμε τα μυαλά μας όταν κερδίζαμε, και το ίδιο όταν δεν πήγαν όπως τα περιμέναμε. Από δω και μπρος, είναι σημαντικό να έχουμε μια σταθερή απόδοση», είπε ο Stefano Domenicali.

 

O Domenicali πρόσθεσε ότι ο Massa είναι εντάξει στην υγεία του μετά από τα δυο ατυχήματα, το ένα το Σάββατο και το άλλο στον αγώνα, και θα χρειαστεί λίγη ξεκούραση.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...