Renault Megane RS Red Bull Racing Limited Edition

Συλλεκτική έκδοση με γονίδια F1

  • -
  • -

Η Renault αποκάλυψε τη νέα συλλεκτική έκδοση του Megane RS, προϊόν συνεργασίας της με την ομάδα της Red Bull στο πρωτάθλημα της F1. Εμπνευσμένο από την αγωνιστική κουλτούρα της Red Bull Racing, η συγκεκριμένη συλλεκτική έκδοση είναι βαμμένη σε ειδικό σκούρο μπλε χρώμα (Crépuscule Blue), διακρίνεται από τα αεροδυναμικά βοηθήματα περιμετρικά του αμαξώματος στο πνεύμα της F1, τα μικρά διακριτικά logo της Red Bull και τους τροχούς των 19 ιντσών με ειδικά ελαστικά της Bridgestone.

Το εσωτερικό ακολουθεί το ξεχωριστό πνεύμα της έκδοσης, διαθέτοντας διάσπαρτα διακοσμητικά στοιχεία που ενισχύουν το αγωνιστικό στυλ και εξασφαλίζουν την μοναδικότητα της συγκεκριμένης έκδοσης. Το «Race» κλίμα ενισχύεται από τα Recaro καθίσματα και τo RS Monitor το οποίο καταγράφει την τηλεμετρία εντός πίστας και συνεργάζεται με το πακέτο multimedia Connected R-Link.

Μηχανικά η συλλεκτική έκδοση του Megane βασίζεται στο Megane RS Cup των 265 ίππων  και 360 Νm ροπής, το οποίο συνδυάζεται με 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο και εμπρός μηχανικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης.

Με τιμή εκκίνησης στην Ευρώπη τα 36.000 ευρώ, το νέο Renault Megane RS Red Bull Racing Limited Edition, θα είναι διαθέσιμο σε συνολικά 26 χώρες.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...