Πληροφορίες για το νέο Land Rover Freelander

Μέρος της γκάμας του Discovery

  • -
  • -

Αλλαγή σχεδίων για την Land Rover, η οποία σύμφωνα με βρετανικό δημοσίευμα θα ενσωματώσει τη νέα γενιά του Freelander στην γκάμα του μεγαλύτερου αδερφού, του Discovery. Το νέο μοντέλο αναμένεται να παρουσιαστεί στα τέλη της επόμενης χρονιάς.

Με την κίνηση αυτή, η Land Rover θέλει να κατευθύνει το αγοραστικό κοινό σε πιο λίγες και ξεκάθαρες σε χαρακτήρα επιλογές, τα πολυτελή Range Rover, το Discovery και το σκληροτράχηλο Defender, χωρίς να ξεχνάμε βέβαια και το πιο lifestyle Evoque. Η απόφαση αυτή ξεκαθαρίζει το τοπίο και για το επόμενο Discovery, το οποίο θα αναλάβει το ρόλο ενός καθημερινό μοντέρνου SUV, το οποίο θα μπορεί να ικανοποιήσει σε μεγάλο βαθμό οικογένειες με αγάπη για περιπέτεια και λάτρεις των off-road διαδρομών. Η νέα γενιά που αναμένεται να αντικαταστήσει και το Freelander, θα βασίζεται στην πλατφόρμα PLA της Range Rover και θα προσφέρεται σε 5θέσια και 7θέσια έκδοση. Οι κινητήρες θα είναι τετρακύλινδροι νέας γενιάς, ενώ δεν θα λείψει και μια πιο ισχυρή έκδοση supercharged βενζίνης.

Παράλληλα πληροφορίες θέλουν την Land Rover να σκέφτεται και ένα ακόμα μικρότερο SUV, με μήκος μέχρι 4 μέτρα, βασισμένο σε μια κοντή έκδοση του πατώματος του Evoque.

Πηγή: autocar.co.uk

Land Rover Freelander

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...