Jeep Grand Cherokee, Compass & Wrangler Rubicon

Τρεις πανευρωπαϊκές πρεμιέρες στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης

  • -
  • -

Η Jeep πραγματοποίησε τρεις Ευρωπαϊκές πρεμιέρες στο Σαλόνι της Γενεύης 2013: το νέο Grand Cherokee, το νέο Jeep Compass και την επετειακή έκδοση του Jeep Wrangler Rubicon.

 

Το νέο Grand Cherokee εφοδιάζεται με ένα νέο 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, διαθέσιμο σε όλη την γκάμα των κινητήρων, το οποίο μειώνει σημαντικά την κατανάλωση καυσίμου και την εκπομπή ρύπων, ενώ βελτιώνει την επιτάχυνση εξασφαλίζοντας ομαλότερες αλλαγές ταχυτήτων. Οι νέες σχεδιαστικές πινελιές τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό του μοντέλου φρεσκάρουν τη ναυαρχίδα της Jeep.
Jeep-Grand-Cherokee-Geneva-2013

 

Το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο στην έκθεση έκανε και το νέο Jeep Compass. Εφοδιασμένο με ένα νέο 6τάχυτο αυτόματο κιβώτιο “PowerTech”, το Compass έρχεται ανανεωμένο τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά. Η γκάμα περιλαμβάνει δύο βενζινοκινητήρες, έναν 2λιτρο με 158 ίππους κι έναν 2.4 με 172 ίππους.
Jeep-Compass-Geneva-2013

 

Hεπετειακή έκδοση 10th Anniversary Edition του Wrangler Rubicon έκανε επίσης το ευρωπαϊκό της ντεμπούτο στη Γενεύη. Το Wrangler Rubicon διαθέτει ειδικό πακέτο off road που το καθιστά το καλύτερο Wrangler όλων των εποχών για οδήγηση εκτός δρόμου (περισσότερες λεπτομέρειες εδώ).


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...