Νέο Subaru Forester

Πρεμιέρα στο σαλόνι του Los Angeles

  • -
  • -

Οι πρώτες φωτογραφίες και τα πρώτα στοιχεία για το νέο Forester βγήκαν στην δημοσιότητα. Αρχικά οι πρώτες πληροφορίες αφορούν τις εκδόσεις για την Β.Αμερική και την Ιαπωνία.

Από το μακρινό 1997 που παρουσιάστηκε η πρώτη γενιά, το Forester του 2013 εγκαινιάζει την τέταρτη γενιά του SUV μοντέλου. Σχεδιαστικά ακουμπά στην προηγούμενη γενιά, διατηρώντας την ίδια φόρμα και σχεδιαστική φιλοσοφία. Το μήκος του νέου Forester, ανέρχεται στα 4.595 mm (35mm πιο μακρύ), ενώ μεγαλύτερο κατά 25 mm είναι το μεταξόνιο του φτάνοντας στα 2.640 mm.

Το νέο Forester υπόσχεται νέα δεδομένα ευρυχωρίας και ποιότητας στο εσωτερικό, το οποίο κοιτά την άνεση και την ψυχαγωγία των επιβατών του σήμερα. Μερικά σύγχρονα στοιχεία εξοπλισμού που ανακοίνωσε η Subaru είναι το ηχοσύστημα harman/kardon, η κάμερα οπισθοπορείας και το εξελιγμένο navigation, τα οποία σίγουρα θα συνοδεύονται και από άλλα gadget.

 

Στην αμερικάνικη το νέο Forester θα εφοδιάζεται με ένα boxer κινητήρα 2.5 λίτρων, απόδοσης 170 ίππων και έναν ακόμα δίλιτρο boxer με Turbo και άμεσο ψεκασμό, απόδοσης 250 ίππων που θα συνεργάζεται με το κιβώτιο Lineartronic CVT. Η μόνιμη τετρακίνηση Symmetrical All-Wheel Drive θα εξοπλίζει όλες τις εκδόσεις. Αντίστοιχα η γκάμα των κινητήρων περιλαμβάνει για την ιαπωνική αγορά έναν δίλιτρο boxer με 148 ίππους και έναν Turbo δίλιτρο boxer 280 ίππων (με αυτόματο κιβώτιο CVT).

Άμεσα το Forester θα διατίθεται στην Ιαπωνία, ενώ θα παρουσιαστεί στις 30 Νοεμβρίου στο σαλόνι του Los Angeles.



Τεχνικά χαρακτηριστικά για Β.Αμερική και Ιαπωνία


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...