Porsche Cayenne Turbo S με 550 ίππους

Άγριες διαθέσεις σε μορφή SUV!

  • -
  • -

Η νέα Cayenne Turbo S καταλαμβάνει την κορυφαία θέση στη σειρά των μοντέλων SUV της Porsche, με την ισχύ του κινητήρα του που φτάνει τους 550 ίππους.

Όλες οι βασικές ιδιότητες της Cayenne, όπως οι ευέλικτες δυνατότητες εκτός δρόμου, η υψηλή ποιότητα κύλισης και η εξαιρετική πρόσφυση, έχουν διατηρηθεί χωρίς καμία απολύτως εξαίρεση. Η κατανάλωση καυσίμου με τιμή 11,5 lt/100km είναι ίδια με αυτήν του Cayenne Turbo.

Η νέα Cayenne Turbo S διαθέτει 50 ίππους περισσότερους από την Cayenne Turbo, καθώς και ροπή που έχει αυξηθεί από τα 700 Nm στα 750 Nm, τιμές τις οποίες μεταφράζει σε ταχύτερη επιτάχυνση και υψηλότερη τελική ταχύτητα. Η επιτάχυνση από στάση στα 100 km/h διαρκεί μόλις 4,5 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική του ταχύτητα αγγίζει τα 283 km/h (+5 km/h).

Η Cayenne Turbo S έχει πάρει από την Cayenne Turbo το συνδυασμό της αερανάρτησης με το σύστημα ενεργούς απόσβεσης PASM. Στη συνέχεια, διαθέτει το Porsche Dynamic Chassis Control (PDCC), το οποίο σχεδόν εκμηδενίζει τις κλίσεις του αμαξώματος στις στροφές, βελτιώνοντας έτσι εξίσου την ευελιξία και την άνεση. Το σύστημα κατανομής ροπής Porsche Torque Vectoring Plus (PTV Plus), το οποίο επίσης ανήκει στο βασικό εξοπλισμό, κατανέμει τη ροπή στους πίσω τροχούς μαζί με το ηλεκτρονικά ελεγχόμενο πίσω μπλοκέ διαφορικό, βελτιώνοντας την πρόσφυση και παρέχοντας έτσι μεγαλύτερη ευελιξία σε όλες τις συνθήκες οδήγησης. Η νέα Cayenne Turbo S διαθέτει επίσης το πακέτο εξοπλισμού Sport Chrono στο βασικό του εξοπλισμό.

Ο εξωτερικός και πρόσθετος εξοπλισμός της, ανταποκρίνεται στις υψηλές προδιαγραφές ενός κορυφαίου μοντέλου. Διάφορα εξωτερικά χαρακτηριστικά, όπως οι σχάρες των εισαγωγών αέρα, τα περιβλήματα των προβολέων και τμήματα των καθρεπτών, είναι σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα. Οι ζάντες 21 ιντσών με έγχρωμα λογότυπα Porsche σχεδιάστηκαν αποκλειστικά για την Turbo S - οι εσωτερικές τους επιφάνειες είναι βαμμένες με γυαλιστερό μαύρο χρώμα.

Οι πρώτες Cayenne Turbo S θα κυκλοφορήσουν τον Ιανουάριο του 2013.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...