Πληροφορίες για τη Jaguar F-Type

Κυκλοφόρησε η πρώτη φωτογραφία

  • -
  • -

Ένα βρετανικό sport μοντέλο δημιουργεί σε κάθε περίπτωση προσμονή και περιέργεια για το αποτέλεσμα στο μάτι και το δρόμο. Η Jaguar βρίσκεται σε φάση εξέλιξης για τη νέα F-Type η οποία θα δημιουργήσει ένα ιδανικό entry-level όχημα στη σπορ γκάμα της. Απέναντι της η Porsche Boxster, αλλά και η νέα 911, αφού η τιμή της θα κάτσει μεταξύ των δύο γερμανίδων.

Η πρώτη επίσημη φωτογραφία αποδεικνύει την ομοιότητα με το πρωτότυπο C-X16 που παρουσιάστηκε πέρυσι τέτοια εποχή στην Φρανκφούρτη.

Βασικός κινητήρας του μοντέλου αναμένεται να είναιo o νέος supercharged V6 3,0 lt με απόδοση περί τους 335-380 ίππους. Ένα αυτόματο 8άρι κιβώτιο θα στέλνει τη δύναμη στους πίσω τροχούς, ενώ θα συνδυάζεται και με λειτουργία Start&Stop. Ένας supercharged V8 5.0 lt θα εξοπλίζει την κορυφαία έκδοση.  Το αλουμινένιο αμάξωμα της XK έχει κοντύνει, με τους μηχανικούς να επικεντρώνονται απόλυτα στην οδική συμπεριφορά του νέου μοντέλου.

Η ανοιχτή έκδοση αναμένεται να διατίθεται από την άνοιξη του 2013, ενώ το μέσο του 2014 θα βρει τη γκάμα της Jaguar και με την coupe εκδοχή. Περισσότερα τις επόμενες ημέρες στο Παρίσι, όπου θα γίνει και η πλήρης αποκάλυψη της βρετανίδας.




ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...