Νέα Ford Transit

4 ξεχωριστά μοντέλα: Transit, Transit Custom, Transit Connect & Transit Courier

  • -
  • -
Επιβατικές εκδόσεις Tourneo

Η Ford παρουσίασε επίσης μία νέα γενιά κομψών και στυλάτων επιβατικών εκδόσεων με το σήμα Tourneo. Στην κορυφή της νέας γκάμας οχημάτων μεταφοράς προσωπικού είναι Tourneo Connect που έρχεται να πλαισιώσει το Tourneo Custom σε μία ανανεωμένη γκάμα. 

Tourneo Connect


Tourneo Custom

Την ολοκαίνουργια γενιά των επαγγελματικών οχημάτων Transit παρουσίασε η Ford στην εκδήλωση “Go Further”, ενισχύοντας τη θέση της σε μια αγορά που στην Ευρώπη προβλέπεται να αυξηθεί σε πωλήσεις πάνω από 30%, φτάνοντας στα 4 εκατομμύρια σχεδόν το χρόνο μέχρι το 2017. Ειδικά στη μικρή κατηγορία CV η αύξηση αναμένεται να ξεπεράσει το 70%! Είναι ενδεικτικό πως η Ford προβλέπει ετήσιες πωλήσεις επαγγελματικών οχημάτων 500.000 μονάδων μέχρι το 2016, επίδοση που θα αυξήσει το μερίδιό της στην ευρωπαϊκή αγορά CV πάνω από 13% από 9,3% που είναι σήμερα.

Η εντελώς νέα οικογένεια Transit με επαγγελματικά οχήματα και εκδόσεις μεταφοράς προσωπικού, που βασίζονται σε νέες παγκόσμιες πλατφόρμες και προορίζονται για την Ευρώπη, Β. Αμερική και άλλες παγκόσμιες αγορές, περιλαμβάνει:

 

Ford Transit

Το νέο Transit 2Τ (δύο τόνων) είναι ένα λειτουργικό, στιβαρό και καινοτόμο μοντέλο που θα αντικαταστήσει το υπάρχον Transit ξεκινώντας από το 2013. Παράλληλα, θα αντικαταστήσει το E-Series van στη Β. Αμερική. Στην Ευρώπη θα είναι διαθέσιμο σε μία ολοκληρωμένη γκάμα αμαξωμάτων και εκδόσεων, με πολλαπλά μεταξόνια, ύψη οροφής και νέες εκδόσεις σασί, με κίνηση στους εμπρός (FWD), στους πίσω (RWD) ή και στους τέσσερις τροχούς (AWD) και θα χρησιμοποιεί τον τελευταίο 2.2 Duratorq TDCi κινητήρα diesel.

 

Ford Transit Connect

Το επίσης νέο Transit Connect, στοχεύει να προσφέρει τις καλύτερες τιμές κατανάλωσης και εκπομπών CO2 στην κατηγορία και το χαμηλότερο συνολικό λειτουργικό κόστος όταν λανσαριστεί το 2013. Το νέο Transit Connect θα διατίθεται σε εκδόσεις με κοντό και μακρύ μεταξόνιο και υιοθετεί τις τελευταίες τεχνολογίες κινητήρων για μείωση εκπομπών CO2 ώστε να πετυχαίνει την καλύτερη κατανάλωση σε όλες τις αγορές για τις οποίες προορίζεται. Στην Ευρώπη, η γκάμα κινητήρων θα περιλαμβάνει πολύ αποδοτικές, μειωμένου κυβισμού μονάδες diesel και βενζίνης. Το νέο μοντέλο έχει ένα κομψό cockpit με σχεδίαση και ποιότητα κατασκευής επιβατικού αυτοκινήτου και προσφέρει τις τελευταίες τεχνολογίες καμπίνας και συστήματα υποστήριξης οδηγού της Ford.

 

Ford Transit Custom

Το νέο Transit Custom, με έμφαση στο στυλ, κορυφαία ικανότητα μεταφοράς φορτίου, Ford SYNC και την καλύτερη κατανάλωση στην κατηγορία επαγγελματικών οχημάτων 1Τ (ενός τόνου). Περισσότερα για τα Transit Custom και Tourneo Custom, που θα κυκλοφορήσουν φέτος στην αγορά, μπορείτε να δείτε εδώ κι εδώ.

 

Ford Transit Courier

Το νέο εισαγωγικό μοντέλο της Ford στην Ευρωπαϊκή κατηγορία μικρών CV, το Transit Courier, είναι ένα μικρό, ολοκληρωμένο van που βασίζεται στην Παγκόσμια Πλατφόρμα Β της Ford και προγραμματίζεται να κυκλοφορήσει το 2014.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...