Audi A6 L e-tron στο Πεκίνο

Η πρωτότυπη εκδοχή του υβριδικού

  • -
  • -

Η γκάμα των plug-in υβριδικών θα επεκταθεί σταδιακά στη γκάμα της Audi έτσι με την ευκαιρία της έκθεσης του Πεκίνου που μόλις άνοιξε τις πύλες της για το κοινό, παρουσιάστηκε το A6 L e-tron. Όταν βλέπετε το γράμμα L στο όνομα του μοντέλου θα ξέρετε ότι προορίζεται για την κινεζική αγορά η οποία θέλγεται από τις επιμηκυμένες εκδόσεις, οι οποίες έχουν μεγαλύτερα περιθώρια κέρδους. Βέβαια εδώ μιλάμε για το πρωτότυπο Audi A6 L στο οποίο υπάρχει η παράλληλη διάταξη με τη συστοιχία μπαταριών που κατεβάζει δραματικά τις εκπομπές ρύπων.

Κατά τα άλλο το σύστημα e-tron είναι το γνωστό καθώς χρησιμοποιεί τον δίλιτρο TFSI των 211 ίππων και έναν ηλεκτροκινητήρα με απόδοση 95 ίππους. Στο Α6 L  η αυτονομία αποκλειστικά με ηλεκτροκίνηση φτάνει τα 80 χιλιόμετρα ενώ η τελική δεν μπορεί να ξεπεράσει τα 60km/h.

Από πλευράς διαστάσεων το Audi A6L έχει μεταξόνιο 3 μέτρα και συνολικό μήκος 5 μέτρα, οπότε οι εσωτερικοί χώροι είναι αυτοκρατορικοί. Αισθητικά η νέα γρίλια διαμορφώνει την εικόνα του concept και οι ιδιαίτερες ζάντες υπογραμμίζουν το e-tron σύστημα κίνησης που διαθέτει.  

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...