Nissan Nismo Concept

Με αγάπη από το Τόκιο

  • -
  • -

Αν το νέο Nissan Micra παραείναι αστικό και φιλήσυχο για τα δεδομένα σας, οι ιάπωνες της Nismo φρόντισαν να παρουσιάσουν μια πιο πικάντικη εκδοχή του μοντέλου στο σαλόνι του Τόκιο.

Μετά την παρουσίαση των Juke Nismo Concept και Leaf Nismo Concept σειρά έχει το Micra να φορέσει το σπορ bodykit της Nismo και να παρουσιαστεί στην πιο «επιθετική» αισθητικά εκδοχή του. Το οπτικό πακέτο βελτίωσης της Nismo για το πρωτότυπο Micra περιλαμβάνει νέο μπροστά προφυλακτήρα, νέα γρίλια, κόκκινους καθρέπτες, πλαϊνά αεροδυναμικά βοηθήματα, αεροτομή και πίσω προφυλακτήρα που περιλαμβάνει και διαχύτη. Σπορ καθίσματα στο εσωτερικό και ένα ανάλογης διάθεσης δερμάτινο τιμόνι, ενισχύουν το πολεμικό κλίμα.

Οι ρυθμίσεις στην ανάρτηση έχουν χαμηλώσει το αμάξωμα, δίνοντας ένα πιο σπορ τόνο, ενώ υπόσχονται και βελτιωμένη οδική συμπεριφορά. Νέες είναι και οι νέες ζάντες ελαφρού κράματος, που ταιριάζουν εμφανισιακά με το νέο look του πρωτότυπου Micra. Όσον αφορά τον κινητήρα, δεν έχει γίνει κάποια επίσημη αναφορά, με το πιθανότερο σενάριο να αφορά μια βελτιωμένη έκδοση του supercharged 3κύλινδρου κινητήρα των 1.2 λίτρων.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...