Juke Concept δια χειρός Nismo

Στο σαλόνι του Τόκιο η πρεμιέρα

  • -
  • -

Η Nissan είναι ενθουσιασμένη από τις πωλήσεις που έχει καταγράψει το Juke ανά την υφήλιο αλλά και την αποδοχή του κόσμου. Η Ιαπωνική εταιρεία έχει αντιληφθεί ότι κλειδί της επιτυχία για το συγκεκριμένο μοντέλο είναι η διαφορετικότητά του, έτσι σε κάθε ευκαιρία προβάλλει εντυπωσιακές εκδοχές όπως το Juke-R. Για το σαλόνι του Tokyo που ανοίγει τις πύλες του σε λίγες μέρες, η Nissan θα παρουσιάσει τη έκδοση Nismo, του επίσημου βελτιωτικού της οίκου και θα διαθέτει ψαρωτική εμφάνιση λόγω της πληθώρας των αισθητικών βελτιώσεων. Το πακέτο αεροδυναμικής βελτίωσης του Juke Concept περιλαμβάνει σχεδόν τα πάντα: από προφυλακτήρες εμπρός πίσω, νέα γρίλια, πλαϊνές ποδιές πίσω αεροτομή, μέχρι μικρότερους καθρέπτες. Οι δεκαννιάρηδες τροχοί και το χαμηλωμένο αμάξωμα θα εξασφαλίζουν καλύτερο πάτημα, ενώ τονωτικές ενέσεις έχουν γίνει και στον 1600άρη turbo του οποίου η ιπποδύναμη θα είναι λίγο αυξημένη σε σχέση με τη normal και θα φτάνει τους 210 ίππους. Στο εσωτερικό ακολουθείται η ίδια φόρμουλα με τιμόνι, πεντάλ, όργανα, λεβιέ και διακοσμητικά στις πόρτες να έχουν σπορ διαθέσεις και τα τύπου μπάκετ καθίσματα ολοκληρώνουν την εικόνα.

 

Δραστηριότητες της Nismo

Το 2011, τα αγωνιστικά Nissan GT-R που ανέπτυξε η Nismo, κέρδισαν αρκετούς τίτλους στο πρωτάθλημα SUPER GT της Ιαπωνίας, καθώς και τον τίτλο του καλύτερου οδηγού στο παγκόσμιο πρωτάθλημα FIA GT1. Οι κινητήρες που ανέπτυξε η Nismo για το Le Mans 24H είχαν εξίσου μεγάλες διακρίσεις στην κατηγορία τους, όπως επίσης και το πρωτοποριακό LEAF Nismo RC, το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό αυτοκίνητο στον κόσμο των αγώνων, του οποίου η έλευση προαναγγέλλει μια νέα εποχή για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό με τεχνολογίες φιλικές προς το περιβάλλον.

Εκτός από την παραγωγή ολοκληρωμένων εκδόσεων επιδόσεων για τα μοντέλα της Nissan, η Nismo σχεδιάζει να επεκτείνει το φάσμα των εξαρτημάτων / ανταλλακτικών βελτίωσης καθώς και των σχετικών αξεσουάρ που διαθέτει, ενώ ένα άλλο στοιχείο του προγράμματος επέκτασης θα υλοποιηθεί με την μετεγκατάσταση της Nismo σε ένα ολοκαίνουργιο κτίριο ειδικά σχεδιασμένο για τις απαιτήσεις της εταιρείας, στο Tsurumi της Yokohama, στην αρχή του 2013.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...