Volvo Concept Universe

Μοντέρνο με κλασσικά στοιχεία

  • -
  • -

Η Volvo η οποία βρίσκεται πλέον κάτω από την αγκαλιά της  κινεζικής Geely, παρουσιάζει στην έκθεση της Σαγκάης, το νέο της πρωτότυπο με την ονομασία Universe. Το Universe εκφράζει την άποψη της Volvo για ένα πολυτελές μοντέλο του μέλλοντος, κάτω από το κοστούμι, ενός 4θυρου coupe αμαξώματος, μήκους περίπου 5 μέτρων.

Αν και δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα πολλά στοιχεία για το νέο πρωτότυπο, η σχεδιαστική του γραμμή, πιθανόν να εκφράζει τις αισθητικές ανησυχίες της Volvo, για τα μελλοντικά της μοντέλα. Η εμπρός γρίλια, ακολουθεί την σχεδίαση του εσωτερικού των φωτιστικών σωμάτων, ενσωματώνει το χαρακτηριστικό σήμα της Volvo, υπογραμμίζοντας κατά κάποιο τρόπο και την ταυτότητα του μοντέλου. Παράλληλα η σχεδίαση του εμπρός καπό, απομακρύνεται από τα σύγχρονα δεδομένα της Volvo, με τα κυρτά προς τα κάτω στρογγυλεμένα σχήματα.

Η ανταπόκριση της σχεδιαστικής αυτής προσπάθειας στο κοινό, θα αποτελέσει, σύμφωνα με δηλώσεις στελεχών της εταιρείας, σημαντική πηγή δεδομένων για το σχεδιαστικό μέλλον, των επερχόμενων μοντέλων Volvo.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...