Update: 2013 Chevrolet Malibu

Με παγκόσμιες διαθέσεις

  • -
  • -

Το νέο 2013 Chevrolet Malibu πλασάρεται ξεκάθαρα πλέον από τους Αμερικάνους, σαν ένα παγκόσμιο προϊόν. Οι διαθέσεις της Chevrolet περιλαμβάνουν την εμπορική σταδιοδρομία του νέας γενιάς Malibu σε περίπου 100 χώρες και 6 συνολικά ηπείρους του πλανήτη. Η πρόσφατη οικονομική κρίση αποτέλεσε σημαντικό μάθημα για τους ανθρώπους της GM, οπότε η παγκόσμια παρουσία του Malibu, παρόμοια με αυτή του νέου Focus, αποτελεί μια αποφασιστική κίνηση, που μπορεί να αποφέρει σημαντικά οφέλη.

Η Chevrolet θα παρουσιάσει το νέο Malibu στα μέσα του μήνα (18 Απριλίου) στην έκθεση αυτοκινήτου στην Shanghai, ενώ στην Αμερική αναμένεται στην προσεχή έκθεση της Νέας Υόρκης (20 Απριλίου). Οι πρώτες φωτογραφίες του Malibu έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο, με την εξωτερική εμφάνιση να στηρίζεται στο υπάρχον μοντέλο που παρουσιάστηκε το 2007.

Τα μέχρι τώρα δημοσιεύματα αναφέρουν την χρήση αποκλειστικά 4κύλινδρων κινητήρων 2,0 και 2,4 λίτρων με κιβώτιο 6 σχέσεων, ενώ δεν υπάρχει καμιά πληροφορία για το μέλλον της V6 έκδοσης. Η λύση πάντως ενός V6 υψηλού κυβισμού, όπως αυτός του μοντέλου 2011, ενδέχεται να εγκαταλειφτεί για λόγους οικονομίας καυσίμου. Το στοίχημα πάντως για την Chevrolet δεν περιλαμβάνει την αποδοχή του Malibu από τις νέες αγορές, αλλά πολύ περισσότερο, την διατήρηση της κεκτημένης θέσης του στην αμερικανική ήπειρο.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...