Nissan 370Z MY2011

Μικρές επεμβάσεις ουσίας

  • -
  • -

Το Nissan 370Z του 2011 παραμένει ένα από τα πιο ενδιαφέροντα σπορ αυτοκίνητα της αγοράς, με τις αλλαγές που έχει υποστεί να βελτιώνουν την παρουσία του στο δρόμο, υπογραμμίζοντας τον προορισμό του για την απόλυστη οδηγική ευχαρίστηση.

Οι κυριότερες αλλαγές του Nissan 370Ζ αφορούν στο σασί,  τόσο στις εκδόσεις Coupe όσο και σε αυτές του Roadster, με στόχο να ενισχυθεί η άνεση και η συμπεριφορά του σε  υψηλές ταχύτητες. Το νέο σύστημα ελέγχου πίεσης των ελαστικών βελτιώνει ακόμη περισσότερο την ασφάλεια, ενώ η κάμερα οπισθοπορίας που έχει  ενσωματωθεί στο σύστημα Nissan Premium Connect (με δορυφορική πλοήγηση), διευκολύνει σημαντικά την στάθμευση.

Άλλες αλλαγές περιλαμβάνουν τη βελτίωση της ηχομόνωσης και την μείωση του θορύβου κύλισης στην Coupé έκδοση. Oι εκδόσεις  με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων τόσο του Coupe όσο και του Roadster έχουν πλέον και τη λειτουργία «Οδήγηση στο χιόνι», προκειμένου να επιτευχθεί η βέλτιστη πρόσφυση όταν το όχημα ξεκινήσει σε πάγο και χιόνι. Ο κινητήρας V6 παραμένει ως έχει, αποδίδοντας 328 ίππους.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...