Tata Pixel

Εξ αρχής για την Ευρώπη

  • -
  • -

Την πρόταση της για ένα ευρωπαϊκό αυτοκίνητο πόλης καταθέτει η Tata στη Γενεύη. Τo Pixel μπορεί να ξεπερνά για λίγο τα 3 m σε μήκος, αλλά σύμφωνα με την Tata έχει την δυνατότητα να φιλοξενήσει μέχρι και 4 ενήλικες. Η σχεδίαση του Pixel έγινε στο σχεδιαστικό κέντρο της Tata στην Ινδία. Το άνοιγμα των θυρών προς τα πάνω και η πανοραμική γυάλινη οροφή αποτελούν τα κύρια χαρακτηριστικά του.

Μια διάταξη που επιτρέπει σε κάθε ελιγμό στον εξωτερικό πίσω τροχό να κινείται προς τα εμπρός και στον πίσω εσωτερικό να κινείται προς τα πίσω, χαρίζει ιδιαίτερη ευελιξία στο Pixel. Ο κύκλος στροφής του Pixel είναι μόλις 2.6 m.

Η σύγχρονη εμφάνιση του Pixel χαρακτηρίζει και το λιτό εσωτερικό, το οποίο αναζητά την ευρυχωρία, παρά την απόλυτη πολυτέλεια. Το σύστημα “My Tata Connect”,  συνδέεται με Smartphone και iPad, επιτρέποντας στο χρήστη να ελέγχει εύκολα τις λειτουργίες του αυτοκινήτου.

Πίσω είναι τοποθετημένος ο 1.2 λίτρων turbodiesel 3κύλινδρος κινητήρας. Τα ελαστικά χαμηλής αντίστασης κύλισης, η προσεγμένη αεροδυναμική, το σύστημα Start&Stop και το έξυπνο σύστημα φόρτισης της μπαταρίας, είναι υπεύθυνα για  την μέση κατανάλωση των 3.4 lt/100km  και τις εκπομπές CO2 των 89 gr/km.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...