Επίσημο: Νέο Hyundai Bayon

Το B-SUV της Hyundai, το Bayon, δέχτηκε τις απαραίτητες αισθητικές αλλά και εξοπλιστικές παρεμβάσεις με στόχο να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί στην πιο απαιτητική κατηγορία της αγοράς!

  • -
  • -

Η Hyundai αποκάλυψε σήμερα το νέο Bayon, προχωρώντας σε σημαντικές αναβαθμίσεις στον κατάλογο των έξυπνων χαρακτηριστικών συνδεσιμότητας και ασφάλειας του μοντέλου βελτιώνοντας επίσης σημαντικά τόσο τη σχεδίαση του B-SUV της όσο και την εικόνα του στο εσωτερικό.

Λεπτές επεμβάσεις

Το νέο Bayon δεν άλλαξε δραστικά την εξωτερική του εικόνα. Παραμένει ξεχωριστό αισθητικά αλλά πλέον διαθέτει μια φωτεινή μπάρα LED DRL (Daytime Running Lights) στη μάσκα του, συνθέτοντας μια «υπογραφή» που η Hyundai ονομάζει Seamless Horizon.

Οι προφυλακτήρες επίσης ανασχεδιάστηκαν τονίζοντας την τολμηρή και στιβαρή εμφάνιση του μοντέλου, ενώ προστέθηκαν ως επιλογές και νέας σχεδίασης ζάντες αλουμινίου 16 και 17 ιντσών.

Επίσης, το νέο Hyundai Bayon μπορεί κανείς να το επιλέξει σε τέσσερα νέα χρώματα, Lumen Grey Pearl, Meta Blue Pearl, Lucid Lime Metallic, Vibrant Blue Pearl, προσφέροντας συνολικά εννέα εξωτερικές χρωματικές επιλογές στο κοινό. Επιπλέον, μια προαιρετική δίχρωμη οροφή σε Phantom Black χρώμα θα είναι επίσης διαθέσιμη σε όλες τις χρωματικές επιλογές του αμαξώματος.

Προηγμένη συνδεσιμότητα και τεχνολογία

Στο ανανεωμένο εσωτερικό διάκοσμο του Bayon, ο… παραδοσιακός φωτισμός έχει αντικατασταθεί με λαμπτήρες τεχνολογίας LED, ενώ προαιρετικά υπάρχει και ατμοσφαιρικός LED φωτισμός (Room/Map και Sunvisor) διαφόρων χρωμάτων για να επιλέξει ο οδηγός αυτό που ταιριάζει καλύτερα στη διάθεση του.

Οι επενδύσεις είναι επίσης νέας σχεδίασης, ενώ αναβαθμισμένο σημαντικά είναι και το σύστημα πολυμέσων με την έγχρωμη οθόνη αφής των 10,25’’.

Δύο θύρες USB-C – μία μπροστά και μία πίσω – διευκολύνουν τους επιβάτες ως προς τη φόρτιση των συσκευών τους με τη μπροστινή θύρα USB-A να επιτρέπει επίσης τη μεταφορά δεδομένων, παρέχοντας τη δυνατότητα στο πλήρωμα να συνδέσει το smartphone του στο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας του οχήματος. Tέλος, ένα ηχοσύστημα Bose με 8 ηχεία και subwoofer υπόσχεται στους επιβάτες μια εμπειρία ακρόασης υψηλού επιπέδου και ποιότητας.

Σε ότι αφορά τον εξοπλισμό του ανανεωμένου Bayon, το B-SUV της Hyundai διαθέτει στην κυριολεξία τα πάντα. Η εμπλουτισμένη σουίτα συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού, δίνει κανονικά το παρών, διαθέτοντας μεταξύ άλλων και λειτουργία Junction Turning, η οποία μπορεί να ενεργοποιήσει τα φρένα για να αποτρέψει μια σύγκρουση με ένα αντίθετα επερχόμενο αυτοκίνητο όταν στρίβει σε μια διασταύρωση, ενώ το Smart Cruise Control (NSCC) που χρησιμοποιεί δεδομένα από το σύστημα πλοήγησης για να προσαρμόζει την ταχύτητα αυτόνομα όταν οδηγείτε σε αυτοκινητόδρομο ή δρόμο ταχείας κυκλοφορίας.

Το νέο Bayon διαθέτει πλέον και eCall δεύτερης γενιάς που βασίζεται στο δίκτυο 4G και το οποίο ειδοποιεί αυτόματα τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης εάν ανοίξουν οι αερόσακοι του οχήματος σε περίπτωση ατυχήματος.

Δείτε ακόμα: Video-Δοκιμή Hyundai Ioniq 6 325PS AWD

Από τεχνικής σκοπιάς, αλλαγές δεν υπάρχουν που σημαίνει ότι και το νέο Bayon της Hyundai θα συνεχίσει να κυκλοφορεί ανάμεσά μας αποκλειστικά με βενζινοκινητήρες σε εκδόσεις με ή χωρίς ήπια υβριδικό σύστημα κίνησης 48V, ισχύος 84, 100 και 120 ίππων με σασμάν 6 σχέσεων χειροκίνητο και 7άρι DCT.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...