Citroen Type Holidays: Το ρετρό camper!

Με στοιχεία από το θρυλικό Type H, το νέο Citroen Type Holidays είναι το ιδανικό camper van!

  • -
  • -

Στην έκθεση Caravan του Düsseldorf, η Citroën αποκάλυψε το Type Holidays, ένα camper που συνδυάζει χαρακτηριστικά από το εμβληματικό Type H και το πιο σύγχρονο SpaceTourer, Το νέο μοντέλο είναι βασισμένο στο έργο του Ιταλικού κατασκευαστή λεωφορείων Caselani. Ο συγκεκριμένος οίκος, που αποτελεί πιστό συνεργάτη της γαλλικής μάρκας,  έχει ήδη δημιουργήσει αρκετά αμαξώματα με "νεο-ρετρό" στιλ για τα μοντέλα της φίρμας. Με το συγκεκριμένο μοντέλο, οι Γάλλοι στοχεύουν στην ανερχόμενη αγορά των camper van και το Type Holidays προετοιμάζει το έδαφος μέσω μιας ολοκληρωμένης πρότασης, που θα είναι διαθέσιμη σε όλο το δίκτυο της.

Το Type Holidays μπορεί να κινηθεί σχεδόν παντού, έχει λιγότερο από 2 μέτρα ύψος, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να χωρέσει σε πάρκινγκ (στην πόλη και στην παραλία) και να χρησιμοποιηθεί καθημερινά, όλο τον χρόνο. Ο μοντέρνος σχεδιασμός του SpaceTourer είναι μια φυσική πρόσκληση για ξεχωριστά ταξίδια, χωρίς περιορισμούς. Η Citroën είχε ήδη κάνει αισθητή την παρουσία της στην αγορά των camper van με προηγούμενα concept οχήματα, όπως τα Hyphen, Rip Curl και The Citroënist. 

Δείτε ακόμη: Αυτό είναι το plug-in camper της Ford! 

Δείτε ακόμη: Αυτές είναι όλες οι εκδόσεις του Citroen AMI

Με κουζίνα και… όλα τα καλά!

Το Citroën Type Holidays προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα του Citroën SpaceTourer: ευρυχωρία, άνεση, δύο συρόμενες πλευρικές πόρτες για εύκολη πρόσβαση και αερισμό, ανεξάρτητο ανοιγόμενο πίσω παράθυρο  και αρκετά ακόμα χαρακτηριστικά που επιτρέπουν έως και σε  τέσσερα άτομα για να ξεφύγουν από την καθημερινότητα. Η Citroën ανέθεσε τον εξοπλισμό του van σε μια από τις κορυφαίες εταιρείες του είδους, τη Bravia Mobil. Αυτή η Σλοβενική εταιρεία τοποθέτησε  στο Citroën Type Holidays όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό, προκειμένου να εξασφαλιστεί μια ιδανική εμπειρία ταξιδιού, όπως: δύο μπροστινά καθίσματα που περιστρέφονται προς τον χώρο ενδιαίτησης του οχήματος, μια πλήρης κουζίνα (χώρος για μαγείρεμα, νεροχύτης, ψυγείο), ένα αναδιπλούμενο τραπέζι για φαγητό ή εργασία και αρκετά ντουλάπια για την αποθήκευση αντικειμένων, μέχρι και ένα  σύστημα θέρμανσης της Webasto, για εξασφάλιση της βέλτιστης θερμοκρασίας εντός του οχήματος.

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...