Ποια εταιρεία ετοιμάζει plug-in hybrid station wagon 700 ίππων;

Τον ιδανικό συνδυασμό σπορ χαρακτηριστικών, ασυμβίβαστης άνεσης σε μεγάλες αποστάσεις και εντυπωσιακής ευρυχωρίας, σκοπεύει να προσφέρει μια premium γερμανική εταιρεία από το 2024.

  • -
  • -

Τα πρωτότυπα είναι προσεκτικά καμουφλαρισμένα, αλλά δεν μπορούν να κρύψουν τον υψηλών επιδόσεων χαρακτήρα τους. Ήδη, η μελλοντική γενιά της BMW M5 βρίσκεται στη φάση της εξέλιξής της, με το νέο sedan υψηλών επιδόσεων της M GmbH να ολοκληρώνει τώρα τις δοκιμές του σε δημόσιους δρόμους, σε χώρους δοκιμών εξέλιξης του Group και σε πίστες αγώνων σε όλο τον κόσμο.

Εδώ και σχεδόν 40 χρόνια, η BMW M5 αποτελεί το σημείο αναφοράς ως προς τη δυναμική, την ευελιξία και την ακρίβεια στην κατηγορία sedan οχημάτων υψηλών επιδόσεων. Η πρόοδος στον τομέα της εξέλιξης, η αγωνιστική τεχνογνωσία, οι πρωτοποριακές καινοτομίες στα συστήματα κίνησης, ανάρτησης και στους τομείς της αεροδυναμικής και της ελαφριάς δομής αμαξώματος, έχουν διαμορφώσει την ιστορία της BMW M5. Οι υψηλόστροφοι κινητήρες με έξι, οκτώ και δέκα κυλίνδρους, η τεχνολογία M TwinPower Turbo, το σύστημα πέδησης με συνθετικά κεραμικά φρένα M Carbon και η τετρακίνηση M xDrive είναι μερικά μόνο από τα τεχνολογικά ορόσημα με τα οποία αυτό το μοντέλο έχει επανειλημμένα επαναπροσδιορίσει τις κορυφαίες επιδόσεις ενός sedan που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανεπιφύλακτα στην καθημερινότητα. Τη σκυτάλη ετοιμάζεται τώρα να παραλάβει η έβδομη γενιά της BMW M5, προσθέτοντας συναρπαστικές καινοτομίες για μια ακόμα πιο έντονη εμπειρία απόδοσης.

ky

Τί θα διαθέτει η νέα έκδοση Touring

Ακριβώς όπως και η μελλοντική BMW M5 Sedan, η έκδοση Touring θα διαθέτει ένα εντελώς νέο και μερικώς εξηλεκτρισμένο σύστημα κίνησης. Τα γνώριμα σπορ χαρακτηριστικά M, μαζί με μία τεχνολογία πλαισίου ρυθμισμένη με ακρίβεια και εμπλουτισμένη με καινοτόμα συστήματα, προάγουν τη δυναμική οδήγηση και την ευελιξία σε επίπεδο μοναδικό για την κατηγορία. Έτσι, η BMW M GmbH συνεχίζει σταθερά την πορεία της προς την ηλεκτροκίνηση. «Εγκαθιστούμε τώρα ένα υβριδικό σύστημα κίνησης με τυπικές επιδόσεις M και σε άλλα αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων», δήλωσε ο Dirk Häcker, επικεφαλής εξέλιξης της BMW M GmbH.

Δείτε επίσης: τη νέα BMW M4 CSL

Οι δοκιμές των πρώτων πρωτοτύπων της νέας BMW M5 Touring θα ξεκινήσουν τις επόμενες ημέρες σε συνθήκες αστικής κυκλοφορίας, καθώς και σε επαρχιακούς δρόμους και αυτοκινητόδρομους γύρω από το Μόναχο και στο αρχηγείο της BMW M GmbH στο Garching. Η ολοκληρωμένη εφαρμογή και δοκιμή των συστημάτων κίνησης και ανάρτησης θα πραγματοποιηθεί στη συνέχεια και για τη νέα BMW M5 Touring, μεταξύ άλλων, στο Nürburgring Nordschleife, με στόχο την εξασφάλιση της ιδανικής ισορροπίας μεταξύ των σπορ επιδόσεων στην πίστα και της ανώτερης οδηγικής άνεσης στην καθημερινή οδήγηση και σε μεγάλες αποστάσεις.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...