Νέες εκδόσεις για το CUPRA Ateca, τώρα και με 1.5 TSI

Το CUPRA Ateca ήταν το πρώτο μοντέλο της μάρκας και μοναδικό στην κατηγορία του. Υπήρξε καθοριστικός παράγοντας στην ανάπτυξη της μάρκας και τώρα αποκτά νέα γκάμα κινητήρων βενζίνης ιδανικούς για τις απαιτήσεις της Cupra.

  • -
  • -

Το CUPRA Ateca ήταν το πρώτο μοντέλο της μάρκας και μοναδικό στην κατηγορία του. Υπήρξε βασικός μοχλός στην ανάπτυξη της μάρκας και τώρα αποκτά νέα γκάμα κινητήρων. Ο κινητήρας 2.0 TSI των 300 PS του συμπαγούς SUV ενώνεται με έναν βενζινοκινητήρα 1.5 TSI 150 PS και μια μονάδα 2.0 TSI 190 PS. Και οι δύο συνδέονται με κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων, αλλά ο μεγαλύτερος κινητήρας ενσωματώνει επίσης προηγμένη τεχνολογία τετρακίνησης 4Drive, παρέχοντας την ισχύ της μονάδας με εξαιρετικό έλεγχο, ανεξάρτητα από τις συνθήκες.

«Το CUPRA Ateca ήταν το κλειδί για τη μάρκα να βασίσει την ανάπτυξή της και τώρα επικεντρωνόμαστε στην ανάπτυξη του οχήματος για να μεγιστοποιήσουμε την προσφορά του, ικανοποιώντας τις ανάγκες των πελατών μας», δήλωσε ο Kai Vogler, Αντιπρόεδρος Πωλήσεων και Μάρκετινγκ στο CUPRA. «Με τη νέα γκάμα κινητήρων, φιλοδοξία μας είναι να αυξήσουμε τις πωλήσεις του CUPRA Ateca, ακολουθώντας την ίδια τροχιά που ακολουθήσαμε με το CUPRA Leon».

Και οι δύο κινητήρες 1.5 TSI 150PS και 2.0 TSI 190PS έχουν σχεδιαστεί για να ανταποκρίνονται στις δυναμικές απαιτήσεις της CUPRA και η υπογραφή της μάρκας συνεχίζεται στην εξωτερική και εσωτερική σχεδίαση και επιλογές εξοπλισμού, προσθέτοντας ακόμη περισσότερες επιλογές και αξία για τους πελάτες της.

CUPRA Ateca

Δείτε επίσης: Δοκιμή Cupra Formentor 1.4 e-Hybrid 245 PS

Η εξωτερική σχεδίαση του CUPRA Ateca αποκτά έναν αναθεωρημένο πίσω διαχύτη, προσθέτοντας στοιχεία στη σμιλεμένη εμφάνιση του οχήματος. Στο εσωτερικό, τα καθίσματα CUPRA Bucket ταιριάζουν με τη σπορ εμφάνιση μαζί με το τιμόνι CUPRA, το οποίο μπορεί να προσδιοριστεί με δορυφορικά χειριστήρια. Τα ειδικά ένθετα πόρτας CUPRA και οι χάλκινες ραφές τελειώνουν την εμφάνιση.

Η νέα σειρά κινητήρων και εξοπλισμού θα είναι διαθέσιμη για παραγγελία από τον Ιούλιο του 2023. Μένει να δούμε αν με αυτή την αφορμή θα επαναλανσαριστεί το μοντέλο και στην Ελλάδα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...