Hyundai: Αυτό είναι το νέο, μικρότερο και φτηνότερο SUV της

Το νέο crossover της Hyundai θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2023 στην Ινδία και θα είναι το μικρότερο της κατηγορίας του.

  • -
  • -

Το Venue και το Bayon αποτελούν τα βασικά crossover της Hyundai. Στην Ινδία έρχεται ένα ακόμη μικρότερο μοντέλο, το Exter. Πρόκειται για ένα όχημα με αρκετά τετράγωνο σχήμα και καινοτόμα σχεδιαστικά στοιχεία, όπως είναι η πλαστική επένδυση στους θόλους των τροχών και η ασημί προστατευτική ποδιά στον εμπρός προφυλακτήρα.

Το μικρότερο crossover της Hyundai αναμένεται να έχει μήκος μικρότερο από 4 m. Οι λίγες επίσημες εικόνες που αποκαλύφθηκαν μέχρι στιγμής δείχνουν φώτα ημέρας LED και τετράγωνους προβολείς που πλαισιώνουν την κύρια μάσκα. Παραδόξως, το όνομα του μοντέλου αναγράφεται στον μπροστινό προφυλακτήρα, κάτω από τη μαύρη επένδυση που συνδέει τα DRL. Δεν μπορούμε να δούμε ακόμα το πίσω μέρος του Exter, αλλά το μικροσκοπικό crossover φαίνεται να έχει μια ανάγλυφη πίσω κολόνα.Το crossover διαθέτει επίσης δίχρωμες ζάντες αλουμινίου.

exter

Bασικά χαρακτηριστικά και τιμή εκκίνησης

Η Hyundai India λέει ότι θα ξεκλινήσει να διαθέτει το Exter μέσα στο 2023 με κινητήρα βενζίνης 1,2 λίτρων σε συνδυασμό με χειροκίνητο κιβώτιο πέντε ταχυτήτων ή αυτοματοποιημένο μηχανικό 1,2 λίτρων, ενώ θα διατιθεται και σε έκδοση που συμβατό με συμπιεσμένο φυσικό αέριο (CNG). Οι πελάτες θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν από τα επίπεδα εξοπλισμού EX, S, SX, SX(O) και SX(O) Connect μόλις κυκλοφορήσει στην αγορά το δεύτερο εξάμηνο του έτους.

Δείτε επίσης: To Hyundai Ioniq 5 N κάνει drift στο χιόνι

Η τιμολόγηση αναμένεται να ξεκινήσει από περίπου 600.000 ινδικές ρουπίες, μιας και θα κυκλοφορήσει μόνο στην Ινδία, η οποία ανέρχεται σε μόλις 7.300 δολάρια με τις τρέχουσες συναλλαγματικές ισοτιμίες. Αυτό το καθιστά σχεδόν τρεις φορές φθηνότερο από το βασικό Venue στις ΗΠΑ.

Δείτε το πρώτο video του νέου Exter:

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...