Νέο Nissan Sunny το 2012

Με όνομα βαρύ

  • -
  • -

Τα τελευταία δύο χρόνια έχει ανοίξει η όρεξη των ανθρώπων της Nissan παρουσιάζοντας όλο και περισσότερα δείγματα της φιλοσοφίας των «παγκόσμιων» αυτοκινήτων. Το sedan που φέρει ένα ιδιαίτερα βαρύ όνομα για την εταιρεία, αποκαλύφθηκε σήμερα στην έκθεση αυτοκινήτου της Κίνας που γίνεται στην πόλη Guanqzhou. Η εμπορική του διάθεση θα ξεκινήσει από τις αρχές του έτους στην Κινεζική επικράτεια και σταδιακά θα αρχίσει η διανομή του σε 170 χώρες όπως επιτάσσει η νέα στρατηγική των αγορών. Μάλιστα στις περισσότερες χώρες θα πάρει το όνομα Sunny, προς τιμήν του πρώτου Sunny που ξεκίνησε να παράγεται στα μέσα του 1960 όταν η Nissan λειτουργούσε ως Datsun.

Το νέο Sunny θα το εφοδιάζει κινητήρας 1,5 λίτρων με διπλά μπεκ καυσίμου και θα συνδυάζεται με νέας γενιά το κιβώτιο CVT Xtronic. Από πλευράς αναρτήσεων θα έχει την τυπική επιλογή γόνατα εμπρός και ημιάκαμπτο άξονα για πίσω.

Τα Sunny που θα διατίθενται στην Κινεζική αγορά θα κατασκευάζονται εντός Κίνας στo εργοστάσιο Huadu που βρίσκεται στην πόλη  Guanqzhou. Με βάση την τιμή πώλησης η οποία θα κυμαίνεται από 12.300 έως 16.000 δολάρια ανάλογα τον εξοπλισμό, το Suuny θα είναι ένα οικονομικό αυτοκίνητο που θα απευθύνεται στις αναπτυσσόμενες αγορές ανά την υφήλιο.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...