Επίσημο: Αυτή είναι η νέα Mercedes-Benz E-Class [video]

Η Mercedes-Benz παρουσίασε τη νεότερη και ολοκαίνουρια γενιά της E-Class, με μια σειρά από καινοτόμα χαρακτηριστικά που προσφέρουν στους οδηγούς μια πιο άνετη, αποτελεσματική και έξυπνη οδηγική εμπειρία.

  • -
  • -

Ένα από τα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά της νέας E-Class είναι οι αυξημένες διαστάσεις του χώρου επιβατών, οι οποίες οφείλονται σε μεγάλο βαθμό στο μεγαλύτερο μεταξόνιο. Το φωτιζόμενο περίγραμμα της μάσκας ψυγείου, το οποίο είναι προαιρετικό εξάρτημα, προσθέτει στην αίσθηση πολυτέλειας του οχήματος με τις δύο οπτικές ίνες πίσω από τις λωρίδες χρωμίου.

Το νέο σύστημα infotainment MBUX διαθέτει δύο στιλ οθόνης και τρεις λειτουργίες που επιτρέπουν στους οδηγούς να προσαρμόζουν τα γραφικά των οθονών στις προτιμήσεις τους. Επιπλέον, το ψηφιακό κλειδί επιτρέπει στους οδηγούς να χρησιμοποιούν το iPhone ή το Apple Watch τους για την εκκίνηση και το κλείδωμα της E-Class. Είναι επίσης δυνατή η κοινή χρήση του κλειδιού, με έως και 16 άτομα να μπορούν να χρησιμοποιήσουν το ψηφιακό κλειδί.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/f30ff94b5df23f1b08aaac1897ffbd66.jpg

Απόλυτη προτεραιότητα η απόλυτη άνεση

Η E-Class έχει προσθέσει ένα πρόγραμμα κατά της ζαλάδας και της ναυτίας που προκαλείται σε αρκετούς ανθρώπους κατά τη διάρκεια της μετακίνησής τους με αυτοκίνητο, το οποίο ονομάζεται ENERGIZING COMFORT. Αυτό μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση των συμπτωμάτων ή να καθυστερήσει την εμφάνισή τους. Ακόμα ένα στοιχείο που εντυπωσιάζει είναι η οπτικοποίηση της μουσικής, χάρη στην ενεργή φωτεινή λωρίδα στο πάνω μέρος του πίνακα οργάνων και στα πάνελ των μπροστινών θυρών, που παράγει μια οπτική αναπαράσταση οποιουδήποτε περιεχομένου από οποιαδήποτε από τις πηγές ήχου.

Δείτε ακόμαΠόσο κοστίζει η φθηνότερη Mercedes-Benz στην Ελλάδα σήμερα;

Η οθόνη του συνοδηγού μπορεί να προβάλει video ακόμα και εν κινήσει, όμως διαθέτει λειτουργία αποκλεισμού που λειτουργεί σε δύο στάδια ώστε το περιεχόμενο που προβάλλεται να μην είναι ορατό από τον οδηγό, επιτρέποντας στους επιβάτες να χρησιμοποιούν την επιφάνεια αφής της οθόνης χωρίς εκπτώσεις στον τομέα της ασφάλειας. Το σύστημα αυτόματου κλιματισμού THERMOTRONIC χρησιμοποιεί έναν νέο τύπο αεραγωγού που ονομάζεται Digital Vent Control, ο οποίος επιτρέπει την ηλεκτρική ρύθμιση όλων των ακροφυσίων στον εμπρός χώρο. Αυτό το σύστημα εξασφαλίζει στους επιβάτες άνεση ανά πάσα στιγμή.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/a28b66e62d94a82b3759e8a46ff4666e.jpg

Αποδοτική και με σεβασμό στο περιβάλλον η νέα E-Class

Η νέα E-Class είναι επίσης ιδιαίτερα αποδοτική, καθώς τα μισά από τα μοντέλα που διατίθενται κατά τη στιγμή του λανσαρίσματος στην αγορά στην Ευρώπη είναι plug-in υβριδικά οχήματα τέταρτης γενιάς. Αυτά τα μοντέλα έχουν αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία έως και πάνω από 100 χιλιόμετρα, επιτρέποντας στους οδηγούς να ταξιδεύουν αποκλειστικά με ηλεκτρική ενέργεια χωρίς τη χρήση του βενζινοκινητήρα.

Συνολικά, η νέα E-Class θέτει νέα πρότυπα στην αποδοτικότητα, την πολυτέλεια και την καινοτομία, με χαρακτηριστικά όπως το σύστημα infotainment MBUX, το ψηφιακό κλειδί και το προηγμένο σύστημα κλιματισμού που την καθιστούν ένα ξεχωριστό όχημα στην κατηγορία της.

Δείτε το video της επίσημης παρουσίασης:

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...