Αυτά τα 10 νέα Audi έρχονται μέσα στο 2023!

Τα μισά από τα νέα ηλεκτρικά και συμβατικά μοντέλα που σχεδιάζει να παρουσιάσει η Audi ως το 2025, θα τα δούμε φέτος!

  • -
  • -

Βλέποντας την αγορά να αλλάζει όλο και περισσότερο, η Audi ετοιμάζει μια μεγάλη αναδιάρθρωση της γκάμας της προκειμένου να παραμείνει στο προσκήνιο των premium εταιρειών. Μέσα στο 2023 περιμένουμε διάφορες νέες προτάσεις από τη γερμανική φίρμα. Από ηλεκτρικά αυτοκίνητα, μέχρι σπορ μοντέλα και νέα SUV, η μάρκα με τα τέσσερα δαχτυλίδια δεν… αστειεύεται και σκοπεύει να εξαπολύσει επιθέσεις προς κάθε κατεύθυνση.

Παρακάτω, συγκεντρώνουμε τα αυτοκίνητα της Audi τα οποία θα γνωρίσουμε μέσα στο 2023. Κάποια είναι εντελώς νέα, μερικά άλλα παρουσιάζονται σε ειδικές εκδόσεις, ενώ δεν λείπουν και οι γνωστές μας προτάσεις, οι οποίες θα δεχθούν εκτενή ανανέωση ώστε να συνεχίσουν την πολύ καλή εμπορική πορεία τους, όπως είναι για παράδειγμα τα μεγάλα SUV Q7 και Q8, αλλά και το ιδιαίτερα επιτυχημένο Audi A3.

Audi A3 2023 facelift

Το τελευταίο διάστημα, ένα «καμουφλαρισμένο» Audi A3 έχει συλληφθεί από τον φωτογραφικό φακό να δοκιμάζεται. Οι αλλαγές στο facelift μοντέλο αναμένεται να εντοπιστούν στα φωτιστικά σώματα, τους προφυλακτήρες και τη μάσκα, κρίνοντας από τα σημεία που έχει τοποθετηθεί το χαρακτηριστικό καμουφλάζ των υπό εξέλιξη αυτοκινήτων. Φυσικά, περιμένουμε και τεχνολογικό update, μαζί με προσθήκες στον εξοπλισμό.

Νέο Audi A4 & A4 Avant 2023

To μεσαίο premium sedan της Audi το περιμένουμε σε νέα γενιά φέτος, έχοντας υβριδικές εκδόσεις, Plug-In Hybrid προτάσεις, ακόμη και αμιγώς ηλεκτρική εκδοχή με το όνομα A4 e-tron! Το νέο Audi A4 βρίσκεται σε φάση δοκιμών, οπότε είναι νωρίς ακόμη για εκτιμήσεις. Μέσα στους επόμενους μήνες αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα, ενώ η εμπορική του καριέρα θα ξεκινήσει λίγο καιρό μετά. Εκτός από τις εξηλεκτρισμένες εκδόσεις, θα χρησιμοποιεί και κινητήρες βενζίνης και diesel.

Νέο Audi A6 e-tron & A6 Avant e-tron 2023

Ακολουθώντας το πνεύμα της εποχής, το Audi A6 θα εξηλεκτριστεί. Πρόκειται για ένα ηλεκτρικό premium sedan το οποίο θα αποτελέσει σύμβολο τεχνολογίας και επίδειξη ικανοτήτων από την εταιρεία, ενώ θα υιοθετήσει και τη νέα σχεδιαστική ταυτότητα της Audi, που γνωρίσαμε μέσα από τα εντυπωσιακά πρωτότυπά της, όπως το Grandsphere. Μαζί με το sedan, θα παρουσιαστεί και το ηλεκτρικό Audi A6 Avant e-tron.

Δείτε ακόμη: 5 Audi χωρίς τέλη κυκλοφορίας

Νέο Audi Q6 e-tron 2023

Όπως βλέπουμε, το 2023 θα είναι η χρονιά της σειράς «6» της Audi. Μαζί με τα ηλεκτρικά A6 e-tron και A6 Avant e-tron, θα γνωρίσουμε και το Q6 e-tron, ένα ηλεκτρικό SUV της μεσαίας κατηγορίας που θα τοποθετηθεί ανάμεσα στο Q4 e-tron και το Q8 e-tron. Ο κωδικός “Q6” θα χρησιμοποιηθεί για πρώτη φορά από την μάρκα, ενώ θα βασίζεται πάνω στην νέα πλατφόρμα PPE (Premium Platform Electric) με μπαταρία 100 kWh και κορυφαία αυτονομία.

Audi Q7 2023 facelift

Το Audi Q7, το μεγάλο πολυτελές SUV της μάρκας, θα ανανεωθεί για το 2023 προκειμένου να αποκτήσει μεγαλύτερη δυναμική στην απαιτητική κατηγορία. Περιμένουμε ότι θα είναι ένα facelift μέσης έκτασης, δηλαδή χωρίς ριζοσπαστικές αλλαγές, απλώς με αναβαθμίσεις στο κομμάτι της εμφάνισης, των τεχνολογιών και του εξοπλισμού. Ίσως υπάρξουν προσθήκες και στο κομμάτι των κινητήρων.

Audi Q8 & SQ8 2023 facelift

Η σπορ παραλλαγή του Audi Q7, ονομάζεται Audi Q8 και εκτός από επιβλητικό παρουσιαστικό, διαθέτει και μια πολύ αξιόλογη εμπορική πορεία. Ύστερα από κάποια χρόνια στην αγορά, η γερμανική μάρκα επιστρέφει στο σχεδιαστήριο προκειμένου να προχωρήσει σε μερικές συγκεκριμένες αλλαγές, κυρίως αισθητικής φύσεως. Προφυλακτήρες, φωτιστικά σώματα και μάσκα θα δεχτούν τις περισσότερες τροποποιήσεις. Η facelift εκδοχή αναμένεται στα τέλη του 2023.

Audi TT Final Edition

Μετά από περίπου 25 χρόνια πορείας και τρεις άκρως εντυπωσιακές, αλλά και επιτυχημένες γενιές, το Audi TT είναι έτοιμο να μας κουνήσει το μαντήλι. Αντικαταστάτης δεν θα υπάρξει, οπότε η Audi κάπως έπρεπε να αποχαιρετήσει αυτό το εμβληματικό μοντέλο της σύγχρονης ιστορίας της. Αυτό θα γίνει με το Audi TT Final Edition, την τελευταία και επετειακή έκδοση του γερμανικού δίθυρου coupe. Οι διαφορές συγκριτικά με τις απλές εκδόσεις, είναι κυρίως αισθητικής φύσεως.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...