Νέα Mercedes-Benz GLS 2024: Η SUV ναυαρχίδα εκσυγχρονίστηκε

Οι αλλαγές δεν επηρεάζουν μόνο την απλή GLS, αλλά και τις Maybach και AMG εκδόσεις των 550 και 603 ίππων, αντίστοιχα.

  • -
  • -

Η Mercedes-Benz GLS MY2024 έρχεται με ανανεωμένη εμφάνιση σε ολόκληρη την γκάμα της, συμπεριλαμβανομένων των Maybach και AMG εκδόσεων, με την διαθεσιμότητα στην αγορά να ξεκινά μέσα στους επόμενους μήνες. Ξεκινώντας από την «απλή» GLS, το πολυτελές SUV εμπλουτίστηκε καταρχάς με σχεδιαστικές διαφοροποιήσεις.

Στο εμπρός μέρος έχουμε μία νέα γυαλιστερή μαύρη μάσκα και έναν ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα, ενώ νέα είναι και η φωτεινή υπογραφή στα πίσω φώτα. Φρεσκάρισμα δέχθηκε και η παλέτα χρωμάτων με την προσθήκη των Twilight Blue Metallic και Manufaktur Alpine Grey Non-Metallic.

back

Περνώντας στο εσωτερικό, το MBUX λογισμικό του infotainment επηρεάστηκε και αυτό από το φρεσκάρισμα με νέα γραφικά. Οι επιλογές είναι τρεις: Classic, Sporty και Discreet. Από εκεί, η επόμενη προσθήκη στον εξοπλισμό της GLS ήταν οι δύο νέες επιλογές για το ντύσιμο της καμπίνας, Catalana Beige και Bahia Brown leather.

Δείτε ακόμη: Νέα Mercedes GLA 48V Hybrid: Τι νέο φέρνει το υβριδικό σύστημα

Όσον αφορά αλλαγές πιο τεχνικής φύσης, να πούμε ότι στην GLS 580 4MATIC υπάρχει και η δυνατότητα επιλογής του πακέτου Off-Road Engineering Package, το οποίο προσθέτει μία προστατευτική ποδιά στο εμπρός μέρος και 3 εκατοστά μεγαλύτερης απόστασης από το έδαφος.

interior

Με αλλαγές και οι κορυφαίες Maybach και AMG

Η ανανέωση όμως δεν τελειώνει εκεί, καθώς μικρές διαφοροποιήσεις έχουμε και στις κορυφαίες Maybach και AMG. Η πρώτη εμπλουτίζει τον στάνταρ εξοπλισμό της με φωτισμό ambient που προβάλει το logo της μάρκας, επενδύσεις καθισμάτων με ραφές σε σχήμα διαμαντιού, ενώ ένα σετ νέων σφυρήλατων τροχών 23 ιντσών διατίθεται ως επιλογή.

Περνώντας στην κορυφαία από πλευράς επιδόσεων, GLS 63 AMG, και εδώ έχουμε μία προσθήκη νέων φώτων που προβάλουν το logo AMG στο έδαφος, ενώ μία πιο ουσιαστική αλλαγή βρίσκεται στο λογισμικό της ανάρτησης για καλύτερη διαχείριση των κλίσεων του αμαξώματος στις στροφές.

amg

Τέλος, στο εσωτερικό της GLS 63 AMG συναντάμε νέους συνδυασμούς για το ντύσιμο της καμπίνας, ενώ στον στάνταρ εξοπλισμό βρίσκονται πλέον η πανοραμική οροφή, τα θερμαινόμενα και αεριζόμενα καθίσματα και η αυτόματη μεγάλη σκάλα των φώτων.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...