Αποκάλυψη: Το νέο Kia EV9 σε teaser video

Τα δύο video που δημοσίευσε η Kia αποκαλύπτουν την κομψή σιλουέτα και τις περίτεχνες λεπτομέρειες του νέου, μεγάλου SUV της.

  • -
  • -

Η Kia αποκάλυψε σήμερα μια σειρά από video στα οποία εμφανίζεται το πολυαναμενόμενο Kia EV9, το μεγάλο ηλεκτρικό SUV της κορεατικής μάρκας. Το μοντέλο που πρόκειται να επιταχύνει το μετασχηματισμό της μάρκας σε πάροχο λύσεων βιώσιμης μετακίνησης στην εποχή της ηλεκτροκίνησης.

Τα video teasers του Kia EV9 παρουσιάζουν τη σιλουέτα του νέου SUV, με το ιδιαίτερο μπροστινό μέρος και τις κομψές επιφάνειες του αμαξώματος. Τα εντυπωσιακά σχέδια που δημιουργούνται από τα εμπρός και πίσω φώτα συμπληρώνουν την τολμηρή ταυτότητα του EV9. Τα video παρουσιάζουν μια σειρά σκίτσων του μοναδικού συνδυασμού μεταξύ του κομψού και αιχμηρού σχεδιασμού, καθώς και μιας σίγουρης και δυναμικής γεωμετρίας του Kia EV9.

Δείτε τα video εδώ:

Πότε θα παρουσιαστεί επίσημα το EV9

Το όνομα EV9, προέρχεται από την ονοματολογία ηλεκτρικών της Kia, συνδυάζοντας το πρόθεμα EV (ηλεκτρικό όχημα) με τον αριθμό 9, που αντιπροσωπεύει την κατηγορία του μοντέλου στην αποκλειστική σειρά ηλεκτρικών οχημάτων της Kia. Όπως το Kia EV6, έτσι και το Kia EV9 βασίζεται στην αποκλειστική πλατφόρμα ηλεκτρικών οχημάτων με μπαταρία της μάρκας, Electric Global Modular Platform (E-GMP).

Δείτε ακόμη 5 πράγματα που δεν ήξερες για το Kia Sportage

Η Kia θα αποκαλύψει πλήρως τόσο την εξωτερική όσο και την εσωτερική σχεδίαση στα μέσα Μαρτίου και οι σχετικές πληροφορίες για το μοντέλο θα δοθούν πλήρως κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας πρεμιέρας του Kia EV9 στις 14 Μαρτίου.

Kia EV9 teaser

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...