Νέα μοντέλα 2023: Τα 5 οικογενειακά που περιμένουμε

Ασφαλή, τεχνολογικά προηγμένα και με μεγάλους χώρους, τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα εκτελούν τέλεια τις οικογενειακές υποχρεώσεις τους και τα περιμένουμε στο επόμενο έτος.

  • -
  • -

Η αναζήτηση ενός οικογενειακού αυτοκινήτου είναι σύνθετη υπόθεση, καθώς μια οικογένεια έχει πολλές -και διαφορετικές- απαιτήσεις από το νέο της όχημα. Το 2023 θα είναι μια χρονιά που θα μας φέρει πολλά νέα μοντέλα, αρκετά από τα οποία έχουν την… οικογενειακή πιστοποίηση. Φυσικά, όλα τους διαπρέπουν στους βασικούς τομείς της ασφάλειας, της τεχνολογίας και των χώρων, τόσο για τους επιβάτες, όσο και για τις αποσκευές.

Παρακάτω, ακολουθεί μια λίστα στην οποία ξεχωρίζουμε 5 νέα οικογενειακά αυτοκίνητα που θα έρθουν στην Ελλάδα το 2023. Προτιμήσαμε να μη συμπεριλάβουμε τα… καθαρόαιμα SUV, τα οποία πλέον παίζουν σε δική τους κλάση και είναι έτσι κι αλλιώς πάρα πολύ δημοφιλή. Ένα είναι το σίγουρο! Ότι οι υποψήφιοι αγοραστές έχουν πολλές επιλογές για να εξετάσουν και να καταλήξουν στην ιδανική επιλογή. Ακολουθούν τα νέα οικογενειακά μοντέλα, σε αλφαβητική σειρά.

Alfa Romeo Giulia

Το πανέμορφο μεσαίο sedan της Alfa Romeo ανανεώνεται! Η εξωτερική εμφάνιση της νέας Alfa Romeo Giulia θα αλλάξει τόσο-όσο να ανανεωθεί χωρίς να… αλλοιωθεί, ενώ η φίρμα θα προσθέσει ορισμένα νέα ψηφιακά συστήματα που θα την επικαιροποιήσουν ακόμη περισσότερο.

BMW 3 Series LCI

Η facelift εκδοχή της BMW Σειράς 3 θα βγει στην αγορά από το νέο έτος, έχοντας μικρά αλλά σημαντικά updates που θα ενισχύσουν τη θέση της στην αγορά. Στο εσωτερικό, το μεγαλύτερο «νέο» θα είναι η νέα διάταξη με τις κυρτές, «δίδυμες» οθόνες.

Dacia Jogger Hybrid

Το πρώτο υβριδικό μοντέλο στην ιστορία της Dacia θα είναι το οικογενειακό Jogger! Η απόδοση του συστήματος θα είναι 140 ίπποι, καθώς πρόκειται για το σύνολο που ήδη εφοδιάζει τα Renault Captur και Clio στις E-Tech εκδόσεις του.

Δείτε ακόμη: 10 νέα SUV που περιμένουμε το 2023

Peugeot 408

Ένα από τα πιο ιδιαίτερα -και όμορφα- σχέδια που έχουμε δει τον τελευταίο καιρό! Το νέο Peugeot 408 εντυπωσιάζει από το πρώτο λεπτό που θα το κοιτάξεις, ενώ χάρη στη μεγάλη απόσταση από το έδαφος εντάσσεται στην κατηγορία των crossover. Στην Ελλάδα θα έρθει μέσα στο 2023.

Skoda Octavia

Ένα από τα πιο κλασικά και αγαπημένα οικογενειακά μοντέλα ανανεώνεται! Το Skoda Octavia προσφέρει κορυφαίους χώρους, ευρεία γκάμα κινητήρων και προσιτές τιμές. Η facelift εκδοχή του θα συνδυάσει όλα τα παραπάνω με αισθητικό update και περισσότερη τεχνολογία.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...