Νέα Jaguar F-Pace PHEV: Μεγαλύτερη αυτονομία και 1,6 lt/100 km

Η Jaguar προχώρησε στην αναβάθμιση του πολυτελούς SUV, τοποθετώντας μεγαλύτερη μπαταρία στην έκδοση P400e και πλουσιότερο εξοπλισμό σε όλη την γκάμα.

  • -
  • -

Η Jaguar F-Pace είναι τώρα πιο συναρπαστική από ποτέ με πλουσιότερο εξοπλισμό, απλούστερη διάρθρωση γκάμας, περισσότερη αυτονομία για την Plug-In υβριδική έκδοση P400e και βελτιωμένο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

f pace

Για το 2024 Model Year, η P400e συνεχίζει να αποτελεί την κορυφαία πρόταση των ηλεκτροκίνητων συνόλων του premium βρετανικού SUV, καθώς τώρα διαθέτει μεγαλύτερη μπαταρία 19,2kWh. Αυτό αυξάνει την πλήρως ηλεκτρική αυτονομία έως τα 65km  – που αντιστοιχεί σε αύξηση πάνω από 20%. Ως εκ τούτου, μειώνονται οι εκπομπές CO2 και η κατανάλωση καυσίμου, που τώρα ξεκινούν από 37gr/km και το 1,6 lt/100 km (WLTP).

f pace

Με συνδυασμένη ισχύ 404PS και ροπή 640 Nm, η έκδοση P400e επιταχύνει στα 0-100 km/h σε μόλις 5,3 δευτερόλεπτα, επιτυγχάνοντας ασυναγώνιστη ισορροπία ανάμεσα στην άνεση, το χειρισμό, τη φινέτσα, τις επιδόσεις και την πολυτέλεια.

Πιο δυναμική εμφάνιση για την F-Pace

Εκτός από την μπαταρία, η Jaguar επενέβη και στην αισθητική του μοντέλου, τοποθετώντας στον βασικό εξοπλισμό το φινίρισμα Gloss Black στα καλύμματα των εξωτερικών καθρεπτών, καθώς και στη μάσκα, το πλαίσιο της μάσκας, τα πλαίσια των παραθύρων, τους αεραγωγούς των φτερών, την πίσω ποδιά, και τα πίσω σήματα. Μία ακόμα διακριτική αλλαγή είναι το ανανεωμένο σήμα της μάσκας της έκδοσης R-Dynamic που τώρα υιοθετεί μία σύγχρονη μαύρη και γκρι εμφάνιση, αντί για κόκκινη και πράσινη.

f pace

Στο εσωτερικό της πολυτελούς, ευρύχωρης καμπίνας υπάρχουν περισσότερες τεχνολογίες από πριν, αποκτώντας νέα TFT ψηφιακή οθόνη οδηγού (Digital Driver Display), που προσφέρει διαμόρφωση δύο οργάνων με επιλογή πολυμέσων ή πλοήγησης στο κεντρικό πάνελ, ενώ η ασύρματη φόρτιση συσκευών είναι στάνταρ από την έκδοση R-Dynamic SE και πάνω. Κάθε μοντέλο της γκάμας F-Pace περιλαμβάνει το γρήγορο, διαισθητικό σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας Pivi Pro, που προσφέρει απρόσκοπτη συνδεσιμότητα μέσω Apple CarPlay και Android Auto, ενσωματωμένου φωνητικού ελέγχου Alexa, και πλοήγησης what3words.

f pace

Ζάντες έως 22 ιντσών

Τα μοντέλα R-Dynamic S, SE και HSE εφοδιάζονται με ζάντες 19, 20 και 21 ιντσών αντίστοιχα, που προσφέρονται με δυνατότητα επιλογής diamond-turned ή μαύρου φινιρίσματος (όλες διατίθενται με προαιρετικά ελαστικά αυτόματης στεγανοποίησης), ενώ η έκδοση 400 SPORT υιοθετεί τώρα σφυρήλατες ζάντες 22 ιντσών – Style 1020 σε Gloss Silver με diamond-turned φινίρισμα και ένθετα που δημιουργούν αντίθεση. Τα κεντρικά καπάκια είναι τώρα όλα μαύρα και ασημί, αντί των προηγούμενων που ήταν κόκκινα και ασημί.

f pace

Διαβάστε εδώ τη δοκιμή της Jaguar F-Pace P400e

Στην γκάμα της F-Pace, εκτός από την P400e PHEV και τις εκδόσεις βενζίνης και diesel με σύστημα MHEV, υπάρχει και η κορυφαία SVR που τροφοδοτείται από τον υπερτροφοδοτούμενο V8 βενζινοκινητήρα των 5.0 λίτρων της Jaguar που αποδίδει 550 PS, μπορεί να επιταχύνει από 0 στα 100 km/h σε 4.0 δευτερόλεπτα και να αναπτύξει τελική ταχύτητα 286 km/h. Όλες διαθέτουν τετρακίνηση και 8άρι αυτόματο κιβώτιο.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...