Νέα Mercedes-Benz GLC: Απόλαυση σε κάθε διαδρομή

Δυναμισμός και άνεση. Πολυτέλεια και πρακτικότητα. Υψηλές επιδόσεις και φιλικότητα προς το περιβάλλον. Όλα όσα ψάχνεις σε ένα κορυφαίο SUV, υπάρχουν στη νέα Mercedes-Benz GLC.

  • -
  • -

Ο δυναμισμός της ολοκαίνουριας Mercedes-Benz GLC είναι ένα από τα πρώτα στοιχεία που αναγνωρίζει κάποιος, καθώς είναι εμφανής από την πρώτη στιγμή χάρη στη σχεδίασή της, η οποία κάνει το μάτι να μένει επάνω της για πολλή ώρα. Ενώ το σχήμα της είναι περισσότερο «λείο», χαρακτηριστικά όπως η μεγάλη γρίλια, η ένωση των φωτιστικών σωμάτων με αυτή, αλλά και τα τελειώματα του προφυλακτήρα, μεταφέρουν το μήνυμα ότι πρόκειται για μία δημιουργία που μπορεί να δημιουργήσει συγκινήσεις.

Πολυτέλεια και άνεση κορυφής

Στο εσωτερικό της ολοκαίνουριας GLC, το στοιχείο που ξεχωρίζει πρώτο είναι η πολυτέλεια. Καμία έκπτωση δεν χωρά στην ποιότητα που απολαμβάνουν οδηγός και επιβάτες μιας πραγματικής Mercedes-Benz, και η επιβεβαίωση έρχεται με κάθε άγγιγμα, σε οποιαδήποτε επιφάνεια. Από τις χειρολαβές των θυρών μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια της καμπίνας, η Mercedes-Benz έχει κάνει τις κορυφαίες επιλογές.

Mercedes-Benz GLC

Επιπλέον, οι επιβάτες της νέας GLC θα βιώσουν πρωτόγνωρη άνεση, με τον τρόπο που μόνο η Mercedes-Benz ξέρει να προσφέρει. Τα καθίσματα είναι ειδικά μελετημένα έτσι ώστε να μην κουράζουν ακόμα και μετά από πολλές ώρες, το σύστημα κλιματισμού φροντίζει ώστε να υπάρχει πάντα τέλεια και καθαρή ατμόσφαιρα στο εσωτερικό, ενώ οι χώροι έρχονται για να συμπληρώσουν την εικόνα και να εξασφαλίσουν ότι κάθε ανάγκη της οικογένειας θα καλυφθεί πλήρως.

Υψηλή τεχνολογία, εύκολη καθημερινότητα

Οι προηγμένες τεχνολογικές λύσεις δημιουργούν το ψηφιακό περιβάλλον που αρμόζει στο κορυφαίο SUV της κατηγορίας. Στο επίκεντρο της προσοχής, ο ψηφιακός πίνακας οργάνων με διαγώνιο 12,3 ιντσών, απεικονίζει οποιαδήποτε πληροφορία αναζητά ο οδηγός, κι έχει πλήρως διαμορφώσιμη εμφάνιση έτσι ώστε ο καθένας να της δίνει τη μορφή που του ταιριάζει.

Mercedes-Benz GLC

Πιο δεξιά, η κεντρική οθόνη αφής του συστήματος infotainment έχει διαγώνιο 11,9 ιντσών, και εντυπωσιάζει με την ελαφρώς κεκλιμένη θέση της που προσθέτει ευκολία στη χρήσης, ενώ παράλληλα αναβαθμίζει την εικόνα της καμπίνας. Φυσικά, πίσω από τις οθόνες κρύβεται το MBUX. Το πανέξυπνο λογισμικό της Mercedes-Benz μέσω του οποίου ο χρήστης αλληλεπιδρά με το σύστημα με απλό και φυσικό τρόπο, μέσω της οθόνης, των χειριστηρίων στο τιμόνι ή με φωνητικές εντολές, με όλες τις επιλογές να είναι ιδιαίτερα εύκολο να βρεθούν και να χρησιμοποιηθούν – ακόμα και με φωνητικές εντολές.

Μία ιδιαίτερα προηγμένη τεχνολογικά λύση είναι το mode «διαφανές καπό». Όταν οι συνθήκες το απαιτούν, ο οδηγός μπορεί να κινηθεί οπουδήποτε με πολύ μεγαλύτερη ασφάλεια και άνεση. Το σύστημα χρησιμοποιεί μία προηγμένη κάμερα 360 μοιρών που εμφανίζει στην οθόνη τους εμπρός τροχούς και το περιβάλλον γύρω τους. Έτσι, τόσο σε εκτός δρόμου διαδρομές όσο και σε στενά εντός πόλης, ο οδηγός μπορεί να κατευθύνει τους τροχούς του με ακρίβεια χιλιοστού.

Φροντίδα για το περιβάλλον με πολλές υβριδικές λύσεις

Με τη Mercedes-Benz να δείχνει συνεχώς το οικολογικό της πρόσωπο, η ολοκαίνουρια GLC δεν θα μπορούσε να μην έχει «πράσινες» ανησυχίες, οι οποίες είναι εμφανείς σε παραπάνω από έναν τομείς. Ο πρώτος και ένας από τους βασικότερους είναι ο ιδιαίτερα χαμηλός αεροδυναμικός συντελεστής, Cd 0,29. Αυτός ο αριθμός σημαίνει ότι οι αεροδυναμικές αντιστάσεις είναι ιδιαίτερα χαμηλές, με αποτέλεσμα να απαιτείται λιγότερο καύσιμο για κάθε μετακίνηση και άρα να εκλύονται λιγότεροι ρύποι.

Mercedes-Benz GLC

Επιπλέον, η Mercedes-Benz GLC φροντίζει για το περιβάλλον και με τους κινητήρες της, μέσω των οποίων αγκαλιάζει την ηλεκτροκίνηση. Είναι η πρώτη φορά που το σύνολο της γκάμας είναι εξηλεκτρισμένο, ξεκινώντας από ήπια υβριδικά συστήματα των 48 V και φτάνοντας μέχρι την plug-in υβριδική έκδοση (PHEV), η οποία έχει την εντυπωσιακή ικανότητα να κινείται με ενέργεια αποκλειστικά από την μπαταρία για απόσταση που φτάνει μέχρι και τα 100 km. Με αυτόν τον τρόπο οι ρύποι μπορούν να είναι ακόμα και μηδενικοί στις καθημερινές μετακινήσεις, όπως και η κατανάλωση καυσίμου.

Η Mercedes-Benz είναι συνυφασμένη και με τις υψηλές επιδόσεις, με την GLC να ακολουθεί τον δρόμο που έχει χαράξει η εταιρεία εδώ και πολλά χρόνια. Η ισχύς που κρύβεται κάτω από το καπό της φτάνει ακόμα και τους 381 ίππους, τιμή που μπορεί να χαρίσει συγκινήσεις και ενθουσιασμό σε κάθε πάτημα του δεξιού πεντάλ.

Το απόλυτο SUV

Με την ολοκαίνουρια GLC, η Mercedes-Benz δημιούργησε τον απόλυτο συνδυασμό. Έβαλε στόχο να ικανοποιήσει στο μέγιστο βαθμό τον απαιτητικό αγοραστή ο οποίος θέλει να βιώνει κάθε φορά μία ολοκληρωμένη και πλούσια εμπειρία. Και αναμφίβολα τα κατάφερε.

Μάθετε περισσότερα για τη νέα Mercedes-Benz GLC ή επισκεφθείτε έναν Εξουσιοδοτημένο Διανομέα της εταιρείας για να τη γνωρίσετε από κοντά.

Mercedes-Benz GLC

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...