Ξεκίνησαν οι παραγγελίες του Opel Ampera

Από 42.900 ευρώ και παράδοση το 2011

  • -
  • -

Η εποχή της ηλεκτρικής μετακίνησης για την Opel μόλις ξεκίνησε. Η εταιρεία πλέον δέχεται προπαραγγελίες για το Ampera ώστε να οργανωθεί η παραγωγή από το εργοστάσιο και να προσαρμοστεί στις ανάγκες της αγοράς. Η συνιστώμενη τιμή λιανικής του κατασκευαστή σε όλη την Ευρώπη για το βασικό μοντέλο ξεκινά από τα 42.900 ευρώ, όμως στην τιμή έχει υπολογιστεί ΦΠΑ 19% και δεν έχουν συμπεριληφθεί οι τοπικοί φόροι που ισχύουν σε κάθε κράτος. Επίσης τα επίπεδα εξοπλισμού ποικίλουν ανάλογα με την αγορά, έτσι οι τελικές τιμές σε κάθε χώρα μπορεί να διαφέρουν.

Όσοι επιθυμούν να προπαραγγείλουν ένα Ampera πρέπει να εγγραφούν στο www.opel-ampera.gr και να γίνουν ‘ePioneer’ ώστε να λαμβάνουν αποκλειστικές ειδήσεις και να είναι από τους πρώτους που θα αποκτήσουν το πρώτο ηλεκτρικό Ευρωπαϊκής προέλευσης με οικογενειακές προδιαγραφές.

Σημειωτέον ότι στην τιμή περιλαμβάνεται και το κόστος των μπαταριών ώστε ο πελάτης να γνωρίζει από την πρώτη στιγμή το ποσό που θα εκταμιεύσει και δεν υποκρύπτονται κρυφές επιβαρύνσεις όπως στις περιπτώσεις όπου οι μπαταρίες προσφέρονται με leasing και πρέπει να αποπληρώνονται για πολλά χρόνια μετά την αγορά του αυτοκινήτου.

Περισσότερα για το Opel Ampera μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...