Το ανανεωμένο DS 3 Crossback E-Tense με την μεγαλύτερη αυτονομία ήρθε στην Ελλάδα (Τιμές)

Διαθέσιμο σε δύο επίπεδα εξοπλισμού με επιδότηση που αγγίζει τις 6.000 ευρώ

  • -
  • -

Το φρεσκαρισμένο και βελτιωμένο DS 3 Crossback E-Tense έφτασε και στην χώρα μας, με την ελληνική αντιπροσωπεία να ανακοινώνει τον πιο πρόσφατο τιμοκατάλογο για το ηλεκτρικό B-SUV. Με μεγαλύτερη αυτονομία κατά 7%, το ανανεωμένο μοντέλο είναι ικανό να διανύσει πλέον 341 km με μία μόλις φόρτιση σύμφωνα με τον κύκλο WLTP.

Κίνηση στο γαλλικό crossover συνεχίζει να δίνει ο ηλεκτροκινητήρα των 136 ίππων και 260 Nm ροπής, ενώ η χωρητικότητα της μπαταρίας βρίσκεται στις 50 kWh. Το σύστημα διαθέτει τρία προγράμματα λειτουργίας, (Eco, Normal και Sport), ενώ το αυτόματο κιβώτιο μίας σχέσης έχει και την λειτουργία B που αυξάνει την ανάκτηση ενέργειας όταν ο οδηγός παίρνει το πόδι του από το γκάζι.

Σύμφωνα με τον κατασκευαστή για να φορτίσει σε ταχυφορτιστή DC (συνεχούς ρεύματος) των 100kW, το E-Tense χρειάζεται μόλις μισή ώρα για να φτάσει στο 80%, ενώ σε wallbox των 11kW, η πλήρης φόρτιση διαρκεί 5 ώρες.

Τα διαθέσιμα επίπεδα εξοπλισμού είναι δύο, So Chic και So Chic Connected. Οι τιμές για αυτά είναι 42.100 ευρώ και 44.850 ευρώ, αντίστοιχα, ενώ αν συμπεριλάβουμε και την κρατική επιδότηση του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά» (η διάθεση της οποίας βέβαια να αναφέρουμε πως έχει διακοπή την προκειμένη στιγμή, καθώς αναμένουμε την ανακοίνωση των νέων ισχυρότερων μέτρων στήριξης) τότε η τιμή εκκίνησης πέφτει στις 36.000 ευρώ (σύμφωνα με την επιδότηση του 2021).

Οι διαφορές στον εξοπλισμό μεταξύ των δύο εκδόσεων βρίσκονται στο Keyless Entry, στους προβολείς DS Matrix LED Vision και την επιφάνεια για ασύρματη φόρτιση του κινητού. Στοιχεία που βρίσκονται αποκλειστικά στην πλουσιότερη εκ των δύο.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...