Πρωτότυπο Citroen Lacoste

Buggy ελευθέρου χρόνου στο Παρίσι

  • -
  • -

Σε συνεργασία με την εταιρεία ένδυσης Lacoste η Citroen δημιουργεί ένα πρωτότυπο που φιλοδοξεί να επαναφέρει τις έννοιες του αυθορμητισμού και της ελευθερίας στον κόσμο του αυτοκινήτου.Το νέο πρωτότυπο έχει στόχο να αναδείξει την απλότητα, ενώνοντας με τον καλύτερο τρόπο τον κόσμο του αυτοκινήτου και της μόδας. Στο εσωτερικό ο σχεδιασμός και οι τεχνολογικές λύσεις δεν έχουν σαν στόχο τον εντυπωσιασμό αλλά την ενίσχυση της χαρούμενης αίσθησης που προσφέρει το αυτοκίνητο για όλους τους επιβάτες.

Το κύριο χαρακτηριστικό του Citroen Lacoste είναι πολύ μεγάλες ανοικτές επιφάνειες που κυριαρχούν κι επιτρέπουν στους επιβάτες την απρόσκοπτη επαφή με το περιβάλλον. Παράλληλα υπάρχει και η δυνατότητα να κατέβει το παρμπρίζ και να ενσωματωθεί στο κάλυμμα του κινητήρα. Ο διασκεδαστικός χαρακτήρας του πρωτοτύπου τονίζεται χάρη και στους μεγάλους τροχούς που βρίσκονται στα άκρα του αμαξώματος δίνοντας την αίσθηση ενός  buggy. Σε ό,τι αφορά τις εξωτερικές διαστάσεις, το Lacoste είναι ιδιαίτερα συμπαγές με μήκος 3,45μ., πλάτος 1,8μ. και ύψος 1,52μ., ενώ το μεταξόνιο των 2,3μ. διασφαλίζει ένα ευρύχωρο εσωτερικό για τους επιβάτες.

Για την είσοδο στο εσωτερικό δεν χρειάζονται πόρτες αφού το μεγάλο άνοιγμα επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση. Παράλληλα το τιμόνι αναδιπλώνεται διευκολύνοντας τον οδηγό, ενώ το πίσω κάθισμα έχει τη δυνατότητα όταν δεν φιλοξενεί επιβάτες να διπλώνει στο πάτωμα απελευθερώνοντας χώρο για τη μεταφορά αποσκευών. Τα καθίσματα είναι υπενδεδυμένα με λευκό ύφασμα, που θυμίζει τις μπλούζες πόλο της γαλλικής εταιρείας, το οποίο επίσης μπορεί να αφαιρεθεί με ευκολία. Το Lacoste κινεί ένας 3κύλινδρος βενζινοκινητήρας ωστόσο δεν υπάρχουν προς το παρόν περισσότερα στοιχεία για την απόδοση του.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...