Η Honda βάζει τις τελευταίες πινελιές στο νέο Civic Type R στην Suzuka [Φωτογραφίες]

Δες τις νεότερες επίσημες φωτογραφίες που δημοσίευσε η Honda από τις δοκιμές στην πίστα

  • -
  • -

Όλο και πιο κοντά ερχόμαστε στην αποκάλυψη της κορυφαίας έκδοσης Type R της 11ης γενιάς του Honda Civic, με την ιαπωνική μάρκα να δημοσιοποιεί φωτογραφίες από τις δοκιμές εξέλιξης που πραγματοποιεί στην πίστα της Suzuka. Αν και το φωτογραφικό υλικό δεν συνοδευόταν και από νέες πληροφορίες για το αυτοκίνητο, στις εικόνες βλέπουμε τους μηχανικούς να εργάζονται πάνω στο νέο hothatch προσπαθώντας να τελειοποιήσουν το set-up.

Μάλιστα σε μία από αυτές, στο βάθος φαίνεται και ένα Civic Type R 10ης γενιάς, δίνοντας μας μια ελαφρώς καλύτερη ιδέα για τις διαφορές μεταξύ παλιού και καινούργιου. Με το αυτοκίνητο στην γνωστή καμουφλαρισμένη απόχρωση είναι δύσκολο να διακρίνουμε όλες τις λεπτομέρειες, αλλά στο διαθέσιμο υλικό μπορούμε να δούμε για ακόμη μία φορά την – χαρακτηριστική πλέον – τριπλή απόληξη της εξάτμισης, ενώ μία από τις φωτογραφίες αποκαλύπτει και τους διακριτικούς αεραγωγούς που θα κοσμούν το καπό.

Θυμίζουμε πως το σκληροπυρηνικό Civic θα χρησιμοποιεί μία αναβαθμισμένη εκδοχή του 2λιτρου turbo που κινούσε και το προηγούμενο, με την ισχύ πιθανότατα να ξεπερνά τους 320 ίππους του τελευταίου Type R. Πατήστε εδώ για να δείτε το μοντέλο στις δοκιμές που πραγματοποίησε στην πίστα του Nurburgring.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...