Τι νέο φέρνει η Toyota Corolla – Ποιες είναι οι τιμές

Το best seller μοντέλο της Toyota αναβαθμίστηκε, απέκτησε πιο φρέσκια εμφάνιση και υψηλότερες δυνατότητες συνδεσιμότητας

  • -
  • -

Στις αρχές του έτους αναμένεται στη χώρα μας η ανανεωμένη εκδοχή της Corolla, με την Toyota να ανακοινώνει τις προδιαγραφές του μοντέλου και τις τιμές. Το πιο καλοπουλημένο αυτοκίνητο της ιαπωνικής φίρμας με τις περισσότερες από 50 εκατ. πωλήσεις παγκοσμίως, προβάλλει έναν πιο ελκυστικό χαρακτήρα, χάρη σε μια σειρά βελτιώσεων σε καίρια σημεία.

corolla facelift1

Η Corolla MY2022 προσφέρεται με στάνταρ το προηγμένο σύστημα πολυμέσων στις εκδόσεις:

Hatchback Hybrid: Style, Black Edition & GR SPORT
Touring Sport: Lounge
Sedan: Style, Lounge

corolla facelift2

Το σύστημα υποστηρίζεται από μια οθόνη αφής 8 ιντσών που λειτουργεί 2,4 ταχύτερα και έχει μεγαλύτερη υπολογιστική ισχύ, παρέχοντας γρηγορότερη απόκριση στις εντολές του οδηγού. Ενσωματώνει πλοήγηση βασισμένη σε cloud γεγονός που επιτρέπει live ενημερώσεις για την κίνηση στους δρόμους, πληροφορίες για χώρους στάθμευσης και over-the-air ενημερώσεις. Ο χρήστης μπορεί να ελέγχει ορισμένες λειτουργίες μέσω φωνητικών εντολών, όπως το άνοιγμα και το κλείσιμο των παραθύρων. Φυσικά, είναι συμβατό με Apple CarPlay και Android Auto, ενώ περιλαμβάνει και ψηφιακό βοηθό.

Στην έκδοση GR Sport έχει προστεθεί ασύρματη φόρτιση τηλεφώνου, μπλε ατμοσφαιρικός φωτισμός και ηλεκτροχρωματικός καθρέπτης.

corolla facelift3

Οι υποψήφιοι αγοραστές της Toyota έχουν τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ πληθώρα χρωμάτων για το αμάξωμα, συμπεριλαμβανομένων των νέων «Platinum White Pearl» και «Silver Metallic», τα οποία παρέχονται και σε διχρωμία στα αμαξώματα Hatchback και Touring Sports. Επίσης, υπάρχουν νέες ζάντες και αισθητικές πινελιές.

Για όποιον επιθυμεί κάτι πιο ιδιαίτερο, στην γκάμα της Corolla προστέθηκε η ειδική έκδοση Trek Special Edition. Η συγκεκριμένη διακρίνεται για τα περιπετειώδη χαρακτηριστικά, τα προστατευτικά περιμετρικά του αμαξώματος, την αυξημένη απόσταση από το έδαφος, τις 18άρες ζάντες και την πρακτικότητα. Τροφοδοτείται αποκλειστικά από τον δίλιτρο hybrid κινητήρα των 180 ίππων.

corolla facelift4

Οι υπόλοιπες εκδόσεις λαμβάνουν κίνηση από τα γνωστά σύνολα 1,2 λτ. απόδοσης 116 PS, 1.8 Hybrid με 122 ίππους και 2.0 Hybrid με 180 ίππους.

Όσον αφορά στις τιμές, η Corolla hatchback θα είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά από 17.600 ευρώ, η sedan από 17.270€ και η Touring Sports από 22.410€.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...