Αυτή είναι η τιμή της νέα Mercedes-Benz C-Class All-Terrain στην Ελλάδα

H πιο all around έκδοση της C-Class που βασίζεται στο Estate αμάξωμα ήρθε και στην χώρα μας

  • -
  • -

Η Mercedes-Benz πάντα πίστευε στο μεσαίο της οικογενειακό sedan, την C-Class και όχι άδικα, καθώς αποτελεί το best-seller της μάρκας και με διαφορά. Τι πιο φυσικό λοιπόν για μία αυτοκινητοβιομηχανία, από το να θέλει να ενισχύσει και να εμπλουτίσει την γκάμα του καλύτερου σε πωλήσεις μοντέλου της; Κάπου εκεί είναι που μπαίνει στην εξίσωση και η τελευταία άφιξη στις ελληνικές αντιπροσωπείες της Mercedes-Benz, η οποία ακούει στο όνομα C-Class All-Terrain.

Πρόκειται για την παντός εδάφους C-Class, η οποία παντρεύει το κλασικό σχήμα ενός station wagon, το χαμηλότερο κέντρο βάρους (συγκριτικά με ένα SUV) και τους μεγάλους χώρους με μερικές δόσεις από off-road περιπέτεια.  Σαν αποτέλεσμα έχουμε ένα ευρύχωρο οικογενειακό με 40 mm μεγαλύτερης απόστασης από το έδαφος, μαύρα προστατευτικά πλαστικά στο εξωτερικό που το κάνουν να ξεχωρίζει και δύο επιλογές κινητήρα, έτσι ώστε να καλυφθούν όλα τα γούστα.

Η βασική έκδοση εφοδιάζεται με τροχούς 17 ιντσών, όμως υπάρχουν κι άλλες επιλογές στον προαιρετικό εξοπλισμό που φτάνουν έως τις 19 ίντσες. Σε ο,τι αφορά τους κινητήρες και τα δύο διαθέσιμα μοτέρ έχουν χωρητικότητα 2 λίτρων, ενώ εξοπλίζονται και με ήπια υβριδική τεχνολογία. Στη μια περίπτωση έχουμε βενζινοκίνητη πρόταση και στην άλλη, ένα τουρμποντίζελ σύνολο, με 204 και 200 ίππους, αντίστοιχα. Στάνταρ είναι το αυτόματο κιβώτιο των εννέα σχέσεων, όπως και η τετρακίνηση 4MATIC που μπορεί να στείλει έως και το 45% της συνολικής ισχύος στον εμπρός άξονα.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ C-CLASS ALL-TERRAIN

Η All-Terrain βασίζεται στο πλουσιότατο επίπεδο εξοπλισμού Avantgarde της απλής C-Class, οπότε δεν παρατηρείται καμία έλλειψη, ακόμη και στη βασική εκδοχή. Το κόστος αυτής; 59.300 ευρώ για την βενζινοκίνητη C200 και 62.700 ευρώ για την έκδοση πετρελαίου C220d.

Τελικό συμπέρασμα; Αξίζει τα παραπάνω χρήματα σε σχέση με μία απλή C-Class Estate;

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...