Τα πρώτα σκίτσα του εντυπωσιακού νέου Skoda Slavia

Η Skoda μας δείχνει τα πρώτα σχέδια του νέου μοντέλου της, το οποίο προορίζεται για την αγορά της Ινδίας και θα παρουσιαστεί μέσα στον Νοέμβρη.

  • -
  • -

Το μέγεθος της αγοράς στην Ινδία και οι ιδιαίτερες απαιτήσεις των αγοραστών πολλές φορές οδηγούν στην ανάπτυξη αποκλειστικών μοντέλων, όπως το νέο Slavia της Skoda. Η τσεχική φίρμα έχτισε ένα compact πεντάθυρο “notchback” αμάξωμα πάνω στην πλατφόρμα MQB A0 IN, την «ινδική» παραλλαγή της γνωστής μας πλατφόρμας MQB A0 που χρησιμοποιείται για πολλά επιτυχημένα αυτοκίνητα του Volkswagen Group στην Ευρώπη, όπως το Volkswagen Polo, το SEAT Ibiza και το νέο Skoda Fabia.

Η Skoda έδωσε στη δημοσιότητα δύο σκίτσα του νέου Slavia. Το αυτοκίνητο που προορίζεται για την αγορά της Ινδίας έχει δυναμικές γραμμές που συνθέτουν ένα όμορφο αισθητικό αποτέλεσμα, το οποίο θυμίζει ξεκάθαρα Skoda.

Αναμφίβολα, είναι άμεσα αναγνωρίσιμο ως ένα μοντέλο της μάρκας και ξεχωρίζει αμέσως η τρισδιάστατη μάσκα, τα νεύρα στο καπό και οι LED προβολείς εμπρός που αποτελούν μια φυσική συνέχεια της γρίλιας. Σύμφωνα με τη μάρκα, η επίσημη αποκάλυψη του Skoda Slavia θα γίνει μέσα στον Νοέμβρη, όπου και θα ανακοινωθούν τεχνικά χαρακτηριστικά, κινητήρες και τεχνολογίες.  

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...