Τελευταίο teaser για το Volkswagen ID.5 GTX [Video]

Αύριο η επίσημη παρουσίαση του σπορ ηλεκτρικού SUV με την coupe οροφή

  • -
  • -

Θα γίνει το GTX το αντίστοιχο GTI για την εξηλεκτρισμένη γκάμα της Volkswagen; Πολύ πιθανό, αφού μετά το ID.4, το πρώτο μοντέλο της γερμανικής μάρκας που εμπλουτίστηκε με το εν λόγω σήμα, τώρα έρχεται το ID.5 να προσθέσει τα τρία αυτά γράμματα στο όνομα του. Πότε θα γίνει αυτό; Σύμφωνα και με το τελευταίο teaser που δημοσίευσε η Volkswagen, σε λιγότερο από 24 ώρες αφού το ID.5 GTX ετοιμάζεται για τα επίσημα αποκαλυπτήρια την Τετάρτη, 3 Νοεμβρίου.

Αυτό βέβαια το ξέραμε ήδη και από την αντίστοιχη ανακοίνωση που είχε γίνει πριν από λίγες ημέρες, η οποία παράλληλα περιείχε και φωτογραφίες του επίμαχου μοντέλου με ενδιαφέρουσα ενδυμασία-καμουφλάζ σε κόκκινη και πράσινη απόχρωση.

Οι προδιαγραφές, τα ηλεκτρικά σύνολα και οι μπαταρίες προέρχονται αυτούσια από τα ID.4 και ID.4 GTX. Στην πρώτη περίπτωση η ισχύς αγγίζει τους 204 ίππους και η κίνηση μεταφέρεται στον πίσω άξονα. Στη δεύτερη συναντάμε δύο ηλεκτροκινητήρες, έναν στον κάθε άξονα, με συνολική ισχύ 300 ίππων. Τώρα αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες δεν έχετε παρά να περιμένετε μέχρι αύριο που θα δούμε με κάθε λεπτομέρεια, τόσο το αυτοκίνητο όσο και τα χαρακτηριστικά του. Για τώρα, σας παραθέτουμε εδώ, το τελευταίο teaser της εταιρείας.



ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...