Η τιμή του νέου DS 4 στην Αγγλία

Το premium μικρομεσαίο οικογενειακό της DS έχει παρουσιαστεί και η εμπορική του πορεία σε μεγάλες αγορές μόλις ξεκίνησε.

  • -
  • -

Ακόμη δεν έχει έρθει στη χώρα μας, όμως το νέο DS 4 αναμένεται ότι θα συγκεντρώσει μεγάλο ενδιαφέρον. Ως ένας παίκτης στο κλειστό κλαμπ των premium μικρομεσαίων οικογενειακών, θα διεκδικήσει το δικό του μερίδιο αγοράς από συγκεκριμένους αντιπάλους, όπως το Audi A3, τη BMW Σειρά 1 και τη Mercedes-Benz A-Class.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο, το DS 4 προσφέρεται σε διάφορες παραλλαγές. Υπάρχει η «απλή» εκδοχή του, η Performance Line με πιο δυναμικό παρουσιαστικό και η έκδοση Cross που προσφέρει ένα πιο περιπετειώδες look για τους λάτρεις των εκδρομών και της φύσης. Σε όλες, προσφέρει υψηλό επίπεδο τεχνολογίας, στυλ και πολυτέλειας.

Η βασική έκδοση του μοντέλου στοιχίζει 25.350 λίρες ή αλλιώς, 29.880€ με την τρέχουσα ισοτιμία. Στο πακέτο της πιο προσιτής επιλογής συμπεριλαμβάνεται ένας τρικύλινδρος τούρμπο βενζινοκινητήρας 1.2 λίτρων με 130 ίππους. Ψηλότερα, υπάρχει ένας τετρακύλινδρος τούρμπο βενζινοκινητήρας 1.6 λίτρων με 180 ή 225 ίππους, ενώ στην κορυφή βρίσκεται η Plug-In Hybrid πρόταση E-TENSE με τον τετρακύλινδρο 1.600άρη και ηλεκτροκινητήρα. Συνολικά αποδίδει 225 ίππους.

Υπάρχει ακόμη μια έκδοση με τετρακύλινδρο πετρελαιοκινητήρα κάτω από το καπό, των 1.5 λίτρων με 130 ίππους. Όλες οι εκδόσεις έχουν ένα υπερπλήρες επίπεδο εξοπλισμού με χαρακτηριστικά όπως το Apple CarPlay στα στάνταρ, ενώ αντίστοιχα γεμάτος είναι και ο εξοπλισμός ασφαλείας με ηλεκτρονικά συστήματα όλων των ειδών.

Στη συνέχεια του τιμοκαταλόγου, από 31.650€ (26.850 λίρες) ξεκινάει η έκδοση Performance Line, ενώ η Cross έχει ως σημείο εκκίνησης τις 34.700€ (29.450 λίρες). Τέλος, η κορυφαία έκδοση στην γκάμα είναι η Performance Line+ που κοστίζει 39.080€ (33.150 λίρες).

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...