Νέο Nissan Qashqai: Δείτε τις τιμές και τον εξοπλισμό αναλυτικά ανά έκδοση

Προετοιμασμένο για ακόμη μια εποχή επιτυχιών, η τρίτη γενιά του Nissan Qashqai βρίσκεται στη χώρα μας.

  • -
  • -

Όταν το είδαμε για πρώτη φορά από φωτογραφίες, εντυπωσιαστήκαμε. Η στιγμή που το αντικρίσαμε από κοντά έκανε τη θετική μας εντύπωση, ακόμη καλύτερη, ενώ με τη δοκιμή του, πειστήκαμε ότι το Nissan Qashqai έρχεται για να βιώσει ακόμη μια φορά το αίσθημα της επιτυχίας.

Αυτή τη στιγμή διατίθεται στην ελληνική αγορά με mild hybrid κινητήρια σύνολα βενζίνης, όλα των 1.3 λίτρων με τούρμπο και τέσσερις κυλίνδρους. Η απόδοση ορίζεται στους 140 ή 158 ίππους και οι επιλογές για τα κιβώτια ταχυτήτων περιλαμβάνει ένα χειροκίνητο εξάρι, μαζί με ένα αυτόματο τύπου CVT X-Tronic.

Η ισχυρότερη έκδοση κινητήρα μαζί με το αυτόματο κιβώτιο μπορεί να συνδυαστεί και με τετρακίνηση, για όσους θέλουν περισσότερη ασφάλεια σε ολισθηρές συνθήκες και επιπλέον δυνατότητες εκτός ασφάλτου. Πολλές είναι και οι εκδόσεις εξοπλισμού που ξεκινούν από το επίπεδο Elite και φτάνουν στην κορυφαία Techna Plus.

ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΟ NISSAN QASHQAI 

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να κάνετε κλικ και να δείτε αναλυτικά τις τιμές, τα τεχνικά στοιχεία/επιδόσεις και τον εξοπλισμό για κάθε έκδοση ξεχωριστά. Τέλος, μην ξεχνάτε πως στη ΣΥΓΚΡΙΣΗ μπορείτε να συγκρίνετε έως και 4 διαφορετικά μοντέλα/εκδόσεις.

Τιμοκατάλογος Nissan Qashqai


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...