Citroen C3 Aircross: Τιμή και εξοπλισμός όλων των εκδόσεων

Το γαλλικό SUV στην ανανεωμένη μορφή του διατίθεται σε πλειάδα εκδόσεων κινητήρων, αλλά και εξοπλισμού, όντας μια από τις πιο ολοκληρωμένες επιλογές.

  • -
  • -

Η ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία του Citroen C3 Aircross στην Ελλάδα οφείλεται στον ολοκληρωμένο χαρακτήρα του, αλλά και στην άνεση που παραδοσιακά προσφέρει, όπως οφείλει ένα γνήσιο δημιούργημα της γαλλικής εταιρείας. Η τονωτική ένεση που υπέστη στα μισά της καριέρας του βελτίωσε όλα του τα χαρακτηριστικά, με αποτέλεσμα να γίνει μια ακόμη καλύτερη πρόταση για όποιον κοιτάζει προς αυτή την κατηγορία.

Η γκάμα των κινητήρων του περιλαμβάνει τούρμπο τρικύλινδρους βενζινοκινητήρες PureTech 1.2 λίτρων, με απόδοση 110 ή 130 ίππων. Η ισχυρότερη πρόταση συνδυάζεται αποκλειστικά με αυτόματο κιβώτιο, ενώ εκείνη με τα 110 άλογα έχει χειροκίνητο εξάρι. Όσοι θέλουν τα πλεονεκτήματα του C3 Aircross να συνδυάζονται από απαράμιλλη οικονομία καυσίμου και πλούσια ροπή, μπορούν να κοιτάξουν προς τον τετρακύλινδρο τουρμποντίζελ BlueHDi των 1.5 λίτρων.

Η Citroen παραμένει μια από τις ελάχιστες μάρκες που κρατάνε τους πετρελαιοκινητήρες ζωντανούς στην κατηγορία των B-SUV. Το σύνολο που προτείνει έχει 110 ίππους και συνδυάζεται αποκλειστικά με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων. Στα υπόλοιπα θετικά του αυτοκινήτου, σημειώστε τον χώρο αποσκευών με χωρητικότητα 410 λίτρα που έχει απόλυτα εκμεταλλεύσιμο σχήμα και αρκετό βάθος.

Από πλευράς εκδόσεων, το C3 Aircross συνδυάζεται με διάφορα πακέτα εξοπλισμού με τις τιμές να ξεκινούν από τις 22.850 €. Ακόμη και στην βασική του έκδοση, το γαλλικό crossover έρχεται με ένα πλήρες πακέτο που περιλαμβάνει στοιχεία όπως, φώτα τεχνολογίας LED, οθόνη infotainment 9 ιντσών, πλούσια παλέτα συστημάτων ενεργητικής ασφάλειας, κάμερα οπισθοπορίας, σύστημα Grip Control με Hill Descent Assist και πολλά ακόμη.

Αυτή την περίοδο, «τρέχει» και μια προσφορά που καθιστά την επιλογή του Citroen C3 Aircross ακόμη πιο δελεαστική. Συγκεκριμένα, η ελληνική εισαγωγική εταιρεία το προσφέρει στις 19.900 €, μια τιμή ασυναγώνιστη που το τοποθετεί ανάμεσα στις πιο ανταγωνιστικές προτάσεις

Στον τιμοκατάλογο του Citroen C3 Aircross μπορείτε να δείτε αναλυτικά και τα τεχνικά στοιχεία, τις επιδόσεις και τον εξοπλισμό για κάθε έκδοση ξεχωριστά, ενώ στη σελίδα σύγκριση αυτοκινήτων μπορείτε να συγκρίνετε έως και 4 διαφορετικά μοντέλα ή εκδόσεις.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...