Νέο Citroen C3 Aircross: Τιμές και εξοπλισμός αναλυτικά ανά έκδοση

Το γαλλικό SUV συστήνεται εκ νέου στην ελληνική αγορά σε ανανεωμένη μορφή και με πλειάδα εκδόσεων κινητήρων, αλλά και εξοπλισμού.

  • -
  • -
Νέο Citroen C3 Aircross: Τιμές και εξοπλισμός αναλυτικά ανά έκδοση

Η ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία του Citroen C3 Aircross στην Ελλάδα οφείλεται στον ολοκληρωμένο χαρακτήρα του, αλλά και στην άνεση που παραδοσιακά προσφέρει, όπως οφείλει ένα γνήσιο δημιούργημα της Citroen. Πριν από λίγους μήνες η μάρκα θέλησε να του κάνει μια τονωτική ένεση προκειμένου όλα του τα χαρακτηριστικά να βελτιωθούν, με αποτέλεσμα να γίνει μια ακόμη καλύτερη πρόταση για όποιον κοιτάζει προς αυτή την κατηγορία.

Η γκάμα των κινητήρων του περιλαμβάνει τούρμπο τρικύλινδρους βενζινοκινητήρες PureTech 1.2 λίτρων, με απόδοση 110 ή 130 ίππων. Η ισχυρότερη πρόταση συνδυάζεται αποκλειστικά με αυτόματο κιβώτιο, ενώ εκείνη με τα 110 άλογα έχει χειροκίνητο εξάρι. Όσοι θέλουν τα πλεονεκτήματα του C3 Aircross να συνδυάζονται από απαράμιλλη οικονομία καυσίμου και πλούσια ροπή, μπορούν να κοιτάξουν προς τον τετρακύλινδρο τουρμποντίζελ BlueHDi των 1.5 λίτρων.

Η Citroen παραμένει μια από τις ελάχιστες μάρκες που κρατάνε τους πετρελαιοκινητήρες ζωντανούς στην κατηγορία των B-SUV. Τα σύνολα που προτείνει έχουν 110 ή 120 ίππους, ενώ όπως ακριβώς και στη βενζίνη, η ισχυρότερη έκδοση συνδυάζεται αποκλειστικά με αυτόματο κιβώτιο, σε αντίθεση με την παραλλαγή των 110 ίππων που έχει χειροκίνητο εξάρι. Στα υπόλοιπα θετικά του αυτοκινήτου, σημειώστε τον χώρο αποσκευών με χωρητικότητα 410 λίτρα που έχει απόλυτα εκμεταλλεύσιμο σχήμα και αρκετό βάθος.

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να κάνετε κλικ και να δείτε αναλυτικά τις τιμές, τα τεχνικά στοιχεία/επιδόσεις και τον εξοπλισμό για κάθε έκδοση ξεχωριστά. Τέλος, μην ξεχνάτε πως στη ΣΥΓΚΡΙΣΗ μπορείτε να συγκρίνετε έως και 4 διαφορετικά μοντέλα/εκδόσεις.

Τιμοκατάλογος Citroen C3 Aircross


AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...