5 νέα SUV που μόλις ήρθαν στην Ελλάδα!

Audi Q4 e-tron, Hyundai Bayon, Nissan Qashqai, SEAT Arona και Suzuki Across πάτησαν στη χώρα μας και ετοιμάζονται για μονομαχίες σε δημοφιλείς κατηγορίες SUV μοντέλων.

  • -
  • -

Τα SUV πουλάνε, αρέσουν και όταν  παρουσιάζονται νέα μοντέλα, αμέσως συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον του κοινού. Το τελευταίο διάστημα πολλοί σημαντικοί παίκτες των SUV επιστρέφουν ανανεωμένοι, άλλοι παρουσιάζονται σε νέα τους γενιά, ενώ δεν λείπουν και οι εντελώς νέες προτάσεις που γεννήθηκαν από το μηδέν.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση έχουμε να κάνουμε με το αμιγώς ηλεκτρικό Audi Q4 e-tron που ήρθε στη χώρα μας ρίχνοντας το γάντι στον ηλεκτροκίνητο ανταγωνισμό της μεσαίας κατηγορίας. To Hyundai Bayon από τη δική του πλευρά, είναι ένα αστικό crossover που στοχεύει σε όσους θέλουν ένα πραγματικά πολυτάλαντο αυτοκίνητο σε… λογική τιμή και το Nissan Qashqai που για πολλούς είναι ο «βασιλιάς» των SUV, έρχεται στην τρίτη του γενιά.

Σημαντικά νέα έρχονται και από… Ισπανία μεριά. Το SEAT Arona ανανεώθηκε και πλέον είναι πιο επίκαιρο από ποτέ με αναβαθμισμένη συνδεσιμότητα, φρεσκαρισμένη αισθητική και την ίδια, καλή αναλογία τιμής-αξίας που παραδοσιακά το συνοδεύει. Τέλος, το Suzuki Across σε Plug-In Hybrid έκδοση με 306 ίππους αναλαμβάνει να δώσει λύση σε εκείνον που ψάχνει ένα SUV τελευταίας τεχνολογίας με μεγάλους χώρους και δυναμικό παρουσιαστικό.

Πατήστε πάνω στις παρακάτω εικόνες για να δείτε αναλυτικά τις τιμές και τα τεχνικά χαρακτηριστικά όλων των μοντέλων που αναφέρουμε και στη συνέχεια, ψηφίστε το αγαπημένο σας στο poll που ακολουθεί!

Audi Q4 e-tron


Hyundai Bayon


Nissan Qashqai 


SEAT Arona


Suzuki Across

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...