Έρχεται η πιο extreme έκδοση της Mercedes-AMG GT 4 Door με πάνω από 810 άλογα

Χρησιμοποιώντας την υβριδική τεχνολογία, η Mercedes-AMG θα εκτοξεύσει την απόδοση της τετράθυρης GT 4 Door Coupe.

  • -
  • -

Από το 2018, η Mercedes-AMG μας έχει παρουσιάσει την πιο πρακτική εκδοχή της GT με το όνομα GT 4 Door Coupe. Η δύναμη δεν έλειψε ποτέ στο εντυπωσιακό μοντέλο της γερμανικής μάρκας, ωστόσο οι μηχανικοί της ετοιμάζουν μια ακόμη πιο ισχυρή παραλλαγή που πιθανότατα θα ονομάζεται GT 73e. Το “e” στην ονομασία αμέσως μαρτυρά ότι το ρεύμα παίζει το ρόλο του σε αυτή την περίπτωση – και πράγματι έτσι είναι.

Η Plug-In Hybrid έκδοση θα έχει έναν ηλεκτροκινητήρα στον πίσω άξονα και ένα μικρό σετ μπαταριών που θα φορτίζει από εξωτερική πηγή. Η συνολική απόδοση λέγεται ότι θα βρίσκεται στους 816 ίππους με 1.000 Nm ροπής, νούμερα που θα την εκτοξεύουν στα 100 χλμ./ώρα σε λιγότερα από 3 δευτερόλεπτα.

Ο κινητήρας εσωτερικής καύσης θα είναι ο γνωστός biturbo V8 των 4.4 λίτρων. Σύμφωνα με όσα αφήνουν να… εννοηθεί η Mercedes, το τετράθυρο σπορ μοντέλο της θα έχει δυνατότητα κίνησης αμιγώς με ηλεκτρική ενέργεια. Σύντομα θα γίνει η αποκάλυψη της νέας έκδοσης από τη Mercedes-AMG και εκεί θα μάθουμε ακόμη περισσότερες εντυπωσιακές λεπτομέρειες.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...