Όλες οι αλλαγές της αναβαθμισμένης Taycan

Οι Taycan και Taycan Cross Turismo θα προσφέρονται από το Σεπτέμβριο με μία σειρά αναβαθμίσεων

  • -
  • -

Η Porsche πραγματοποίησε μία σειρά από αλλαγές που αφορούν τις Taycan και Taycan Cross Turismo για το 2021. Αυτές αφορούν τεχνολογικές αναβαθμίσεις, αλλά και νέους χρωματισμούς που θα λέγαμε πως παραπέμπουν σε επιλογές που είχαν χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν. Στον τομέα των μηχανικών μερών, θα διαθέτει βελτιωμένο θερμικό σύστημα, το οποίο θα επιτρέπει την ταχύτερη φόρτιση, αν και η Porsche δεν κάνει αναφορά σε συγκεκριμένα νούμερα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΔΟΚΙΜΗΣ ΤΗΣ PORSCHE TAYCAN TURBO



Όσον αφορά τα χρώματα, η Taycan θα είναι διαθέσιμη σε 65 διαφορετικά, περιλαμβάνοντας κάποια που αντλούν έμπνευση από το παρελθόν, όπως το Rubystar που βλέπετε στις φωτογραφίες. Επίσης, η αναβαθμισμένη έκδοση θα μπορεί προαιρετικά να εφοδιαστεί και με το Remote Park Assist, το οποίο επιτρέπει στο αυτοκίνητο να παρκάρει, αλλά και να βγαίνει από τη θέση που το έχετε αφήσει χωρίς να υπάρχει οδηγός πίσω από το τιμόνι της. Μάλιστα, ο οδηγός μπορεί να προγραμματίσει τη λειτουργία από το εσωτερικό του αυτοκινήτου και εκείνο με τη σειρά του να πραγματοποιήσει τη διαδικασία μόνο του. Ακόμα, ο οδηγός μπορεί να κάνει όλα τα παραπάνω και μέσω smartphone.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΔΟΚΙΜΗ ΤΗΣ PORSCHE TAYCAN 4S



Επίσης, η Porsche αναφέρει πως η αναβαθμισμένη γενιά θα προσφέρει και Android Auto, το οποίο όμως περιέργως θα μπορεί να ενεργοποιηθεί μόνο μέσω καλωδίου και όχι ασύρματα. Τέλος, η Porsche προσφέρει νέο σύστημα φωνητικής αναγνώρισης, βελτιωμένο σύστημα πλοήγησης, και μάλιστα με επανασχεδιασμένα γραφικά.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...