Jeep Renegade: Δείτε αναλυτικά τιμές & εξοπλισμό για κάθε έκδοση

Ένα lifestyle SUV με τετραγωνισμένη, ρετρό σχεδίαση, Plug-In Hybrid τετρακίνητες εκδόσεις, αλλά και ντίζελ επιλογές. Ιδού το Jeep Renegade!

  • -
  • -

Με το Renegade της σύγχρονης εποχής, η Jeep έριξε… νερό στο κρασί της πριν από μερικά χρόνια, αφού έφερε στην γκάμα της ένα μοντέλο με μικρούς κινητήρες και βολικές διαστάσεις, χωρίς να απαρνείται τις πραγματικές offroad ικανότητες και τη γνωστή, ιδιαίτερη σχεδίαση της μάρκας.

Κάπως έτσι το μικρό, τετράγωνο SUV της Jeep αποδείχθηκε πραγματικός «κουβαλητής» στις πωλήσεις της καθώς έπεισε το αγοραστικό κοινό και συνεχίζει να το κάνει, αρκετά χρόνια μετά! Η ρετρό εμφάνιση του Renegade δεν χρειάστηκε κάτι περισσότερο από μια μικρής έκτασης ανανέωση για να δείξει και πάλι φρέσκια.

Μαζί ήρθαν και οι Plug-In Hybrid εκδόσεις 4xe, οι οποίες είναι οι μόνες πλέον που προσφέρουν τετρακίνηση. Όλα τα υπόλοιπα Renegade με κινητήρες βενζίνης και ντίζελ έχουν κίνηση μόνο στον εμπρός άξονα, ωστόσο είναι διαθέσιμα σε πολλές εκδόσεις και με δυνατότητα επιλογής χειροκίνητου ή αυτόματου κιβωτίου.

Στουσ παρακάτω συνδέσμους μπορείτε να κάνετε κλικ και να δείτε αναλυτικά τις τιμές, τα τεχνικά στοιχεία/επιδόσεις και τον εξοπλισμό για κάθε έκδοση ξεχωριστά. Τέλος, μην ξεχνάτε πως στη ΣΥΓΚΡΙΣΗ μπορείτε να συγκρίνετε έως και 4 διαφορετικά μοντέλα/εκδόσεις.


Τιμοκατάλογος Jeep Renegade

Τιμοκατάλογος Jeep Renegade 4xe

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...