Η ανανεωμένη BMW iX3 2022 παρουσιάστηκε με κάθε επισημότητα

Με νέα εμφάνιση αλλά και τεχνολογία

  • -
  • -

Μετά τις φωτογραφίες που διέρρευσαν, κατά την διάρκεια της καταχώρησης των νέων BMW X3 και iX3 στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Βιομηχανίας και Πληροφοριών Τεχνολογίας της Κίνας, ήρθε η ώρα να δούμε επιτέλους λεπτομερώς το ανανεωμένο αμιγώς ηλεκτροκίνητο SUV της γερμανικής μάρκας, το οποίο πλέον είναι διαθέσιμο για τα μάτια του κοινού και επίσημα. Το μοντέλο το οποίο σκοπεύει να κάνει την πρώτη του live δημόσια εμφάνιση στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Μοναχό, έρχεται με φρέσκια εμφάνιση αλλά και βελτιωμένο τεχνολογικό υπόβαθρο.

Εξωτερικά, ξεχωρίζει η νέα iX3 ξεχωρίζει από τον προκάτοχο της χάρη στην μεγαλύτερη μάσκα, τα πιο λεπτεπίλεπτα φώτα τεχνολογίας LED, αλλά και το πακέτο M Sport, το οποίο πλέον έρχεται στον στάνταρ εξοπλισμό. Χάρη σε αυτό έχουμε πιο επιθετική εμφάνιση και σπορτίφ πίσω διαχύτη. Στο πίσω μέρος βρίσκουμε τα φώτα με την τρισδιάστατη σχεδίαση, ενώ το πακέτο ολοκληρώνουν οι τροχοί των 19 ή 20 ιντσών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΗ ΤΗΣ BMW iX3

Στο εσωτερικό συναντάμε ακόμη μεγαλύτερες διαφοροποιήσεις, με έναν νέο ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών και μία μεγαλύτερη οθόνη για το infotainment 12,3 ή 12,5 ιντσών, να υποδέχονται οδηγό και επιβάτες. Όλη η κεντρική κονσόλα έχει ανανεωθεί και συμπεριλαμβάνει νέους διακόπτες, αλλά και επιλογέα για το κιβώτιο. Νέα είναι και τα στάνταρ σπορ καθίσματα, ενώ υπάρχει και νέα επιλογή επένδυσης του εσωτερικού.

Από πλευράς επιδόσεων το νέο μοντέλο παραμένει απαράλλακτο, με την μπαταρία των 80 kWh να παρέχει ενέργεια στον ηλεκτροκινητήρα των 286 ίππων, που βρίσκεται τοποθετημένος στον πίσω άξονα. Θυμίζουμε πως με αυτή τη διάταξη, το ηλεκτρικό SUV είναι ικανό να ολοκληρώσει το σπριντ από στάση έως τα πρώτα 100 km/h σε 6,8 sec, ενώ η τελική του ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 180 km/h. Η αυτονομία φτάνει τα 460 km/h.

Η παραγωγή του ανανεωμένου μοντέλου θα ξεκινήσει τον ερχόμενο Σεπτέμβρη στην μονάδα παραγωγής της Κίνα, ενώ θα πωληθεί τόσο εντός, όσο και εκτός χώρας. Μέσα στο φθινόπωρο θα καταφθάσει και στην Ευρώπη.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...