Η Ferrari επιστρέφει στους V6 – Πότε θα παρουσιαστεί το υβριδικό supercar (video)

Η πρώτη Ferrari με V6 βενζινοκινητήρα από την εποχή της Dino έρχεται με άγριες διαθέσεις.

  • -
  • -

Με το κωδικό όνομα F171 και πολλά ενδιαφέροντα στοιχεία σχετικά με τα τεχνικά του χαρακτηριστικά έρχεται το νέο μοντέλο της Ferrari. Η ημερομηνία για την προγραμματισμένη παρουσίαση είναι η 24η Ιουνίου, όπως ανακοινώθηκε επίσημα από το εργοστάσιο, οι πληροφορίες όμως μέχρι στιγμής παραμένουν ιδιαίτερα περιορισμένες.

Για την ακρίβεια, δεν υπάρχει κανένα επίσημο στοιχείο, με όλα όσα έχουμε στη διάθεσή μας να προέρχονται από φήμες και διαρροές διάφορων λεπτομερειών. Η F171, όπως είναι η κωδική της ονομασία, θα εξοπλίζεται με ένα υβριδικό σύστημα κίνησης και θα είναι η «απάντηση» του Μαρανέλο στη McLaren Artura.

Η ιταλική εταιρεία μετά από αρκετές δεκαετίες θα επιστρέψει στα εξακύλινδρα σύνολα, έπειτα από πολλά χρόνια αφιέρωσης αποκλειστικά στους V8 και τους V12. O V6 που θα βρίσκεται στην F171 λέγεται ότι θα ενισχύεται από δύο τούρμπο και θα έχει χωρητικότητα 3.0 λίτρων. Η απόδοσή του θα βρίσκεται κοντά τους 700 ίππους, σε συνδυασμό με τον ηλεκτροκινητήρα και η μετάδοση της κίνησης θα γίνεται αποκλειστικά στον πίσω άξονα και όχι και στους δύο, όπως συμβαίνει με τις ακριβότερες με ισχυρότερες υβριδικές προτάσεις της Ferrari.

Στις 24 Ιουνίου θα μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά, τις επιδόσεις και τις τεχνολογίες που θα ενσωματώνει το υβριδικό supercar της Ferrari, ενώ φυσικά θα δούμε και την εμφάνισή του από τις φωτογραφίες που θα δώσει στη δημοσιότητα η μάρκα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...